>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
C 326

carambula88

Użytkownik
Jak przewidujesz finał? Jak wygląda kadra Katarczyków?
Jeśli Irańczycy zagrają swoje i będzie im zależeć na wygranej to powinni wygrać w 3-4 setach. Mahdavi (Żygadło) - Mahmoudi - Ebadipour, Ghaemi (Cacic) - Gholami, Seyed, Zarif (l) to praktycznie szóstka reprezentacji bez Maroufa.
W Katarze na lewym Uros Kovacevic, Renan, Thiago, na ataku Vissotto, reszta to Katarczycy i wczoraj pokazali, że nie ma w nich zbytniej woli walki. Szejk tylko bardzo się denerwuje, co chwile go pokazywali i zastanawiam się czy Iranczykow nie przekupił.

raveman 736

raveman

Użytkownik
o 15.00 ruszaja eliminacje kobiet u19 w siatkowke
rzucil mi sie od razu kurs na Bialorusinki z Serbkami, 6.50 wydaje mi sie, ze jest strasznie przeszacowany, ogladalem Bialorusinki nie graly zle, oklep z Rosjankami i Wegierkami po TB. Po takim kursie sa jak najbardziej do grania, tym bardziej, ze to mlodziezowe grupy jeszcze kobiet.
Białorus u19 6.50
b365
ja tu zagram że białorusinki ugrają seta +2,5 @2,00
Lojalki zaczęły się sypać. Ile dostajecie lojalki całorocznym? Jest wyższa kwota niż 50PLN ?
tez nigdy nie dostałem wiecej jak 50pln

wladcasmieci 948

wladcasmieci

Użytkownik
Lojalki zaczęły się sypać. Ile dostajecie lojalki całorocznym? Jest wyższa kwota niż 50PLN ?
Też mi doszło dokładnie o 15:29 - 20PLN. Chociaż w tym tygodniu miałem mały obrót.
- Bo to się liczy za siedem ostatnich dni? Czyli od środa-środa?

kapel 296

kapel

Użytkownik
Rublev na własne życzenie przegrał, w dwóch momentach przepuścił dwie piłki które weszły, a w TB de Schepper zagrał dobrze jeden punkt w najważniejszym momencie ;)

5567 719

5567

Użytkownik
Wielki, niespełniony talent belgijskiego tenisa - Steve Darcis, powalczy chyba z Isnerem dziś. Kusi coś pograć w jego kierunku po tym co Jaś zagrał ostatnio :]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom