bbadii
Użytkownik
Moskwa 3 set -3,[email protected]
Jazdaaaaa
Jazdaaaaa
pomimo niestrzelonego karnego...Bet365
Powyżej 1.5 FK Brodarac U19 v FK Macva Sabac U19
(1. połowa - Gole) 24/08/2016 Brak 1.83 Odbędzie się
jestes w " forum vip " a nie znasz podstaw piłki noznej ?Ktoś mi jest w stanie powiedzieć, na podstawie czego Leicester jest losowane z 1 koszyka? Przecież oni w europejskich pucharach nie grali od 2000 roku.
Zwyciezca ligiKtoś mi jest w stanie powiedzieć, na podstawie czego Leicester jest losowane z 1 koszyka? Przecież oni w europejskich pucharach nie grali od 2000 roku.
A co ma jedno do drugiego? Nie bardzo rozumiem.jestes w " forum vip " a nie znasz podstaw piłki noznej ?
Tak sadziłem, ale dla mnie to jest totalna głupota. Chyba, że na współczynnik wchodzą jeszcze punkty za wygraną ligę (zawsze sądziłem, że tylko za mecze pucharowe). W sumie do tej pory byłem przekonany, że Leicester będzie z 4 koszyka losowane. Uważam, że każdy powinien sobie zapracować na rozstawienie przez kilka lat, a nie jednym udanym sezonem.Zwyciezca ligi
bywaly sezony, że w jednej grupie czterech mistrzów a w pozostałych żadnegoUważam, że każdy powinien sobie zapracować na rozstawienie przez kilka lat, a nie jednym udanym sezonem.
Sparta Praha U19 (1st Half - Result)
Ceske Budejovice U19 v Sparta Praha U19 Czech
1.65
Karvina U19 v Sigma Olomouc U19 Czech
2 win
kurs 2
Mega ważny zawodnik gospodarzy AZ Reid nie gra w tym spotkaniu.
Tak wiem, mimo to za 1 40 Alaski nie gramMega ważny zawodnik gospodarzy AZ Reid nie gra w tym spotkaniu.
II set Belgoroje Belgorod -2,5 punkta @1,90 Bet365 (siata)