Ja tam nie wieszam psów, po prostu wiem, ze jak trafimy na tak grających Jankesów to nie będziemy mieli dużo do gadania. Zreszta żaden team by nie miał. To byla właśnie ta olimpijska forma. Pytanie czy im wyszlo takie spotkanie jedno, takie najlepsze w turnieju, czy faktycznie z nożem na gardle sa w stanie tak grać do finału, a wczesniej sie nie odslaniali, bo i nie bylo potrzeby.a jesli zagrają tak jak z Kanada? :razz:
nie wieszajcie psów na Polakach, bo szanse mają z każdym tutaj, ale broń Boże nie odważyłbym sie na nich grać ????
Nie sądze, że to się skończy 3:0 w którąś strone.Wszystko jest możliwe, wczoraj Chinki to udowodniły i zaskoczyły cały Świat i prze wszystkim całą Brazylię...
Ja tego nie gram w ogole, chyba ze na live. Kibicuje naszym i tyle. A co do 3-0 to jestem sobie w stanie wyobrazić i to w obie strony, sporo sie juz widzialo :razz:
Ja to samo ????Ja tego nie gram w ogole, chyba ze na live. Kibicuje naszym i tyle. A co do 3-0 to jestem sobie w stanie wyobrazić i to w obie strony, sporo sie juz widzialo :razz:
FER Lady Tamaraws (w)-UST Golden Tigresses (w) 3:0(25-14 25-18 25-23)Wie ktos jaki wynik filipinskiej siatkowki w meczu Lady Tamaraws - Tigresses ?
Dzieki mistrzuFER Lady Tamaraws (w)-UST Golden Tigresses (w) 3:0(25-14 25-18 25-23)
Tenis w Meerbusch+IO Ręczna+Io Siatka start 15:00
Janowicz-Gigounon 1 @1,43
Chorawcja-Polska 1 @1,35
USA-Polska powyżej 3,5 seta @1,39
Włochy-Iran 1 @1,13
ako: 3,03 (Unibet)
stawka: 1600 zł
Janowicz warca po kontuzji, pokazał się z dobrej strony na IO dobry mecz z Mullerem. Dzisiaj widzę zwycięstwo Janowicza, czas zbierać pkt i wrócic do turniejów ATP.
Chorwacja- Dobra obrona Chorwatów przez co bedziemy mieli duzy problem z rzuczaniem bramek, w dodatku nasza obrona jest strasznie dziurawa. Czuje łatwy mez Chorwacji.
Mecz USA-Polska. Najbardziej wyrownany mecz ze wszystkich ćwierćfinałów. Polska nie jest tutaj na straconej pozycji. Widze tutaj Tie-break
Włosi-Pewniak na 99,9 %
Nie wiem co tu moze nie wejść
nie przegraJerzyk przegra.