Brawo Roger jeszcze plazowka w nocy i piękny dzień dla CiebieJason Kenny!!! Brawo.
Moim zdaniem głupotę ludzi powinno się badać, bo wypisujesz takie dyrdymały, że nie wiem czy mówisz poważnie. To ty jesteś zaślepiony, prawdopodobnie dlatego że sam zagrałeś w jego stronę. Dla mnie nie ma znaczenia, czy był to Brytyjczyk, Niemiec czy ktokolwiek inny. Łamie zasady, które jednoznacznie mówią - dyskwalfikacja. Każda inna decyzja to zwykła farsa. Takie zasady są od dawna i odchodzenie od tego, tylko dlatego, że to główny faworyt to żart.Głupota totalna z tym skuterem, jakby nie można było tego inaczej rozwiązać...
P.S. nienawiść Polaków do Brytyjczyków jest dla mnie fenomenem, ktoś powinien zbadać to zagadnienie.
????oszustwo i tyle w temacie!!!!
Pełna racja! A takie pisanie 'brawo Kenny' tylko dlatego, że zagraliście zakład to trochę słabo, zwłaszcza, że gość powinien zostać wykluczony :grin:Moim zdaniem głupotę ludzi powinno się badać, bo wypisujesz takie dyrdymały, że nie wiem czy mówisz poważnie. To ty jesteś zaślepiony, prawdopodobnie dlatego że sam zagrałeś w jego stronę. Dla mnie nie ma znaczenia, czy był to Brytyjczyk, Niemiec czy ktokolwiek inny. Łamie zasady, które jednoznacznie mówią - dyskwalfikacja. Każda inna decyzja to zwykła farsa. Takie zasady są od dawna i odchodzenie od tego, tylko dlatego, że to główny faworyt to żart.
Brytol to obraźliwe, wyrażające jakąś pogardę określenie? Pierwsze słyszę????
@zabek, opróćz Kennyego był tam Malezyjczyk i Niemiec. Chodziło mi głównie o używanie słowa "brytol".
nie postawiłem złotówki na ten wyścig. Kenny po prostu jest najlepszy i wygrał zasłużenie.
na 3 setyRosjanki wróciły z zaświatów, ciekawe na jak długo...
Maksymalnie 4 ????na 3 sety
Już dostały znowu serię, kończyć tą żenade!Maksymalnie 4 ????
Dla mnie to jest mega słabe, co zrobili sędziowie. Jeśli sytuacja byłaby odwrotna tzn. Eilers jako pierwszy za szybko ruszył, to by go wykluczyli. Dopóki będzie się popuszczać faworytom w różnych sportach, to zwyczajnie rywalizacja traci sens.????
@zabek, opróćz Kennyego był tam Malezyjczyk i Niemiec. Chodziło mi głównie o używanie słowa "brytol".
nie postawiłem złotówki na ten wyścig. Kenny po prostu jest najlepszy i wygrał zasłużenie.
sufiks -ol dodaje znaczenie pejoratywneBrytol to obraźliwe, wyrażające jakąś pogardę określenie? Pierwsze słyszę
Trzy to watpię, ale jednego mogłyby ogarnąć :?na 3 sety
To, że nie zdobył medalu przy trzecim starcie nie świadczy o tym, że taka sama sytuacja byłaby przy pierwszym starcie. To nie jest konkurencja wytrzymałościowa tylko sprinterska. Chyba nie muszę mówić, że przygotowanie już odpowiedniej prędkości jest sporym wysiłkiem, a robili to trzykrotnie.sufiks -ol dodaje znaczenie pejoratywne
głupol, katol, kibol...
no dobra, kurczowo trzymając się przepisów powinni wywalić Malezyjczyka, Brytyjczyka i Niemca.
Polak zdobyłby medal. Czy na niego zasłużył? Pokazał to chyba wyścig w pełnym składzie...