>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Haha 6 ptk w 4 biegach i brak miejsca w biegach nominowanych
Forumek potopiony
Typy dnia t.gogo 100% wtop
Biznes się kręci
haha
a dlaczego miałby jechać w nominowanych, jak było czterech lepszych od niego? za nazwisko?
Jak bet wystawia 1,50-1,60 na żużel to śmierdzi na kilometr
jeszcze ze 2 miesiące temu widziałem jak pisałeś że dopiero zaczynasz przygodę z graniem żużla i już taki znawca? hah.
tyle ze w takich sportach jest duzo wieksze urozmaicenie
następny głos rozsądku ????
każdy bieg to nowa historia w żużlu - ale urozmaicenia nie ma.
czasami myślę że na tym forum z dnia na dzień udzielają się osoby z mniejszym poziomem IQ.

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
tyle ze w takich sportach jest duzo wieksze urozmaicenie
Ja nie rozumiem jak można tenis obstawiać np. jak tam co drugi dostaje kontuzji mózgu w trakcie meczu, nie na moje nerwy haha ???? . Ale szanuję ludzi, którzy grają tylko ten sport, żeby nie było bez spiny ????

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
O co Ci właściwie gościu chodzi,co?
Każdy zna linie jakie wystawiają buki, poszła masowka na Golloba to go nie wystawili na nominowane
Wiadomo można było zagrać under i nie płakać tylko ludzie wierzą w sportową walkę i 7 ptk miało być zrobione na luzie

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Każdy zna linie jakie wystawiają buki, poszła masowka na Golloba to go nie wystawili na nominowane
Wiadomo można było zagrać under i nie płakać tylko ludzie wierzą w sportową walkę i 7 ptk miało być zrobione na luzie
&quot;poszła masówka na Golloba to go nie wystawili na nominowane&quot; toś dojebał

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
z tymi rożnymi robi się jak wczoraj w Arsenal - Liverpool, dużo akcji skrzydłami a nic na rożny nie chciało iść ????

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
jeszcze ze 2 miesiące temu widziałem jak pisałeś że dopiero zaczynasz przygodę z graniem żużla i już taki znawca? hah.
Nie jestem znawcą tylko stwierdzam fakt, że bety zachęcają pewniakami co mecz, kurs 1,5 a potem w dziwnych okolicznościach typ dnia pada
Z resztą głównie chodzi mi o typy dnia t.gogo -totalny kataklizm

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
underek rożnych warto chyba dać, bo nic nie chce wyjść na korner a kursy ładne

ps. zawsze jak napisze to biją na zawołanie ????
mówcie kiedy pisać ????

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Nie jestem znawcą tylko stwierdzam fakt, że bety zachęcają pewniakami co mecz, kurs 1,5 a potem w dziwnych okolicznościach typ dnia pada
Z resztą głównie chodzi mi o typy dnia t.gogo -totalny kataklizm
a nie sądzisz że to zależy od buka jaką linię wystawi? akurat wystawił taką na poziomie 7, ale dał niższy kurs - normalne, przecież tak może. pewnie miał jakieś powody żeby nie wystawiać linii 8.
podawaj swoje typy, będziesz bogatszy, skoro tak sobie oceniasz innych
ale tak, Gollob założył 10 kont na kolegów i zagrał all in w undery żeby zarobić. w ogóle, każdy typ z niskim kursem, który się okaże porażką jest wałkiem. jeju, ale magicy tu.

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
2. kwarta -3.5 wygląda na promocje, ale kursy poblokowane
mecz wygląda jak przeokrutny gwałt przed 23:00

-4.5 @2.25 ale lżej niż w 1. kwarcie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom