>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
co za pech, miałem ponad 128,5 punktu w meczu Usa i Meksyku. w pierwszym secie Meksyk zdobył 23 punkty i w dwóch następnych potrzebowali tylko 31 punktów, zdobył 30... over 56,5 w meczu Niemców też na styku...

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Ciekawe czy jakby zamiast Kelemena na bramce stał np. Czerczesow czy by wyszedł w szaliku Polski na mecz.

Dla tych, którzy nie oglądają meczu Wisła Płock - Jagiellonia wszyscy piłkarze z pierwszej 11 oraz sędziowie wyszli na mecz z szalikami Polski.

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
ja nie mam nic do murzynow (zreszta widac po moim nicku i avatarze) ale są osobami mniej inteligentymi od europejczykow (tak jak azjaci sa inteligentniejsi od nas) taka natura, taka wyniki badań, w afryce ponoć najmądrzejsze racje to senegalczycy i zulusi (mieszkający głownie w RPA)

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
ja nie mam nic do murzynow (zreszta widac po moim nicku i avatarze) ale są osobami mniej inteligentymi od europejczykow (tak jak azjaci sa inteligentniejsi od nas) taka natura, taka wyniki badań, w afryce ponoć najmądrzejsze racje to senegalczycy i zulusi (mieszkający głownie w RPA)
Zgadzam się.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Ostapenko wyrzuca bardzo dużo piłek. Jeżeli miałaby dobrego trenera to z takim beztalenciem jak A.K. Schmidlova odjeżdżała by rowerem ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom