wladcasmieci
Użytkownik
To się chyba jednak nauczyła.Grajcie że wygra 6:0 to mega promocja jej przeciwniczka nie umie serwować kompletnie
To się chyba jednak nauczyła.Grajcie że wygra 6:0 to mega promocja jej przeciwniczka nie umie serwować kompletnie
Kiedy ten mecz ?Corinthians - Vitoria
Vitoria @7.5
Remis lub Vitoria @3
Lekko można próbować bo Corinthians ostatnio pod formą.
Za pol godziny, o 1:00Kiedy ten mecz ?
Teraz jest -1,5 za 1.95 przy 4:0 ....America de Cali -0,5ht przy 2:0 @1.9 w buk365
Tak, tylko mój zakład odnosił się "0,5ht", więc w pierwszej połowie, 4:0 wsadzili, więc easyTeraz jest -1,5 za 1.95 przy 4:0 ....
Tak, tak wiem. Ale na FT, tez jest jakis dziwny...Tak, tylko mój zakład odnosił się "0,5ht", więc w pierwszej połowie, 4:0 wsadzili, więc easy
Początkowy kurs był chyba 1.2 na gospodarzy, więc może grają z jakimiś lamusami ????W statystykach Ameria De iagle przewaza, przy wyniku 4:0, kurs na -1,5 wisi ciagle 1.90. Cos tu nie teges.
To tym bardziej, skad tak duze kursy na -1.5 przy wyniku 4:0 ?Początkowy kurs był chyba 1.2 na gospodarzy, więc może grają z jakimiś lamusami ????
Chyba bet ma jakieś problemy w deblu pań w 1 secie też były kursy z dupy, o czym pisałemTo tym bardziej, skad tak duze kursy na -1.5 przy wyniku 4:0 ?
Zobaczymy, cos tam pogralem.
4:0America de Cali -0,5ht przy 2:0 @1.9 w buk365
Moon Lee @2,62