>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
raveman 736

raveman

Użytkownik
Bez urazy ale nie wiem jak dalej można obstawiać piłkę nożną.
For fun oczywiście, ale dla zarobku to ni huhu się nie opłaca.
a wlasnie nie, ja tak mialem z tenisem, zrezygnowałem z niego, gram tylko piłke i nie jestem na minusie, wręcz przeciwnie

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Włączyłem mecz w 90&#39; z ciekawości, czy wciśnie Atletico przy takiej dominacji w statystykach i z tego co pisaliście, jednak takich emocji się nie spodziewałem :jezora:

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Ja zagralem dokladna ilosc rr 22 po 2.75 ale nie wierze ze to bylo nieustawione...litosci a plulem w twarz sobie ze po 3 nie zlapalem atl w 85 min

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Co ty bredzisz, piłka nożna najlepsza na zarobek. Tutaj kornerów miałeś mnóstwo, takie akcje jak w tym meczu zdarzają się bardzo ale to bardzo rzadko.
Wybacz, ale analiza ile będzie kornerów w meczu mija się trochę z celem.
Na live wiadomo można strzelić czasem.
Chodzi mi o to, że ja wole grać sporty, w których jest 1 lub 2 zawodników (tu dla przykładu tenis, plażówka ).
Łatwiej o analizę, statystyki etc.
W takim sporcie jak piłka nożna na boisku jest 22 zawodników i nigdy nie wiesz kiedy co któremu odwali.

furman19 928

furman19

Użytkownik
Chodzi mi o to, że ja wole grać sporty, w których jest 1 lub 2 zawodników (tu dla przykładu tenis, plażówka ).
W takim sporcie jak piłka nożna na boisku jest 22 zawodników i nigdy nie wiesz kiedy co odwali.
Ja sądzę właśnie, że dużo większym ryzykiem jest granie jest tenisa i innych sportów typu 1 v 1. Cokolwiek bym ruszał z tenisa to zawsze u mnie wtopa. W piłce odpowiedzialność za wynik spoczywa na 11 a w tenisie zawsze na 1. Zresztą jest wiele za i przeciw także dyskusja na temat co mniej ryzykowne jest bez sensu.

raveman 736

raveman

Użytkownik
W takim sporcie jak piłka nożna na boisku jest 22 zawodników i nigdy nie wiesz kiedy co któremu odwali.
łatwiej też o sprzedaż

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Ja sądzę właśnie, że dużo większym ryzykiem jest granie jest tenisa i innych sportów typu 1 v 1. Cokolwiek bym ruszał z tenisa to zawsze u mnie wtopa. W piłce odpowiedzialność za wynik spoczywa na 11 a w tenisie zawsze na 1. Zresztą jest wiele za i przeciw także dyskusja na temat co mniej ryzykowne jest bez sensu.
Rozumiem Twoje podejście. Masz racje, wiele za wiele przeciw.

łatwiej też o sprzedaż
I łatwiej o fajne kursy w mniejszych czelkach.
W wielu meczach fixy można wyczuć.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom