co się z nimi dzieje21 min drużyna strzeli w obu połowach Fenerbahce @4
Okazji mnóstwo, ale Cavani najlepszy z obrońców Metz - rozbija każdy atak. W 2 połowie z 2 bramki powinny wpasć, ja dałemogląda ktoś PSG bo widzę, ze grubo w rogi poszli, a nie w bramki
Ciezko przewidziec, jak dotad nie zagrozili jakos powaznie bramce Pescary. Ja bym odpuscil.
Dzięki za opinie panowie. Czyli na razie odpuszczamy.Na razie to wyglądają na średnio zainteresowanych końcowym wynikiem. Nie polecam
ja mam over 2.5 pograny z innymi overami co już weszły i został ten jeden urwa maćOkazji mnóstwo, ale Cavani najlepszy z obrońców Metz - rozbija każdy atak. W 2 połowie z 2 bramki powinny wpasć, ja dałem
PSG over 1.5 @1.50 bet365
przed meczem też to pograłem, oby poprawili skuteczność. Szanse są.ja mam over 2.5 pograny z innymi overami co już weszły i został ten jeden urwa mać
I bardzo dobrzeGrudziądz poza PO
nie ma Ibry nie zabawy sporo PSG straciło przez odejście Ibryprzed meczem też to pograłem, oby poprawili skuteczność. Szanse są.
Wrzucaj zdjęcie ręki z kaktusem, jeszcze czegoś takiego nie widziałemSociedad poniżej 3,5 rożnych
peffka
prędzej mi kaktus wyrośnie niż oni tyle nabiją
Daj spokój, przecież on tylko emocjami gra.Wrzucaj zdjęcie ręki z kaktusem, jeszcze czegoś takiego nie widziałem
Perek wszędzie widzi amatorów i o jednym meczu pisze milion postów...Wrzucaj zdjęcie ręki z kaktusem, jeszcze czegoś takiego nie widziałem
Mertens razMertens i Milik na boisku, będą bramki.
Mertens będzie mieszał