Gol do przerwy w meczu
Aarhus @ 1.80
moze i sie podpalamy ale jest to poparte dobrą ich postawą na boisku, powinno byc juz 1-0 gdyby nie błąd sedziego, oprocz tego mieli setkepodpalacie sie z tym zaglebiem a prawda jest taka ze chcieli wszystkie sroki za ogon zlapac a tak sie nie da i zycie da im nauczke, wcale sie nie zdziwie jak leczna walnie cos z kontry albo bo wolnym i wrzutce w pole karne a zaglebie niech dalej ciagnie skrzydlami i tylko 20 rogiw nabija nic z tego nie wynika
o1.5 @ 2.25 caloroczny
W przeciwieństwie do ciebie znam to znaczenie znakomicie - nadal nie widze żadnych argumentów przeciwko temu bukowi.Sam z niego nie korzystam,ale żałosne jest rzucanie tanimi hasełkami.poczytaj sobie znaczenie słowa "slogan" , panie Big Majk polskiej bukmacherki
Hihi mcdonaldy
Aarhus - Brondby Over 0,5 Gola HT @ 1,80 Bet365
Aarhus - Brondby Over 3 rożne HT @ 2,10 Bet365
Polecam ???? fajny dubelek
cercle brugge - tubize o0.5 ht 1.97 caloroczny
Podobno jakaś kontuzja w ostatniej chwili, ale to tak nieoficjalnie na tt czytałem.Ktoś wie dlaczego Payet poza kadrą West Ham dzisiaj?
Już myślałem, że jakiś transfer się szykuje, w końcu sprowadzili kilku ofensywnych zawodników w tym okienku.Podobno jakaś kontuzja w ostatniej chwili, ale to tak nieoficjalnie na tt czytałem.