nole
Forum VIP
Ipswich - Norwich @ over 0,5 gola w 1 poł.
Silkeborg - Viborg @ over 0,5 gola w 1 poł.
@ AKO 2,62 Stys
@ AKO 2,62 Stys
Gol do przerwy w meczu
Silkeborg @ 1.80
pięknie i jam przy tobie zarobił ????Cytat:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał Nole ->
@ AKO 2,62 Stys
</td> </tr> </tbody></table>
Penafiel @2,62
Gospodarze niesamowicie cisna, goscie nie zagrozili bramce Penafielu ani razu, nie oddajac nawet 1 strzalu, jesli Penafiel nadal bedzie cisnac, to powinni cos wturlac.
mecz się nie skończył ale to jest pogrom, Kinguin wygląda tak jakby grali ze sobą latami a nie pierwsze godziny.E-sport cs dh quals Dendd wygra z Kinguin @3.5 bet365
Gram za 2 koła, przed chwilą dwóch zawodników odeszło z Kinguin
Ipswich - Norwich BTS 2.0
mecz się nie skończył ale to jest pogrom, Kinguin wygląda tak jakby grali ze sobą latami a nie pierwsze godziny.
89 minuta jednak się udało.To ja próbuje w takim razie
Penafiel pierwszy 5 rogów @ 2.2
całoroczny
Kinguin nigdy wcześniej nie grało w takim składzie. Jeżeli nie masz o tym pojęcia to nie poprawiaj prawdziwych informacji.Jakie pierwsze godziny ? Odeszło dwóch i przyszło dwóch lepszych, z którymi Kinguin już grało nie raz. Ta ekipa zna się od lat LOL.
Nie wiem jak możesz stawiać coś na czym nie masz żadnego pojęcia.
Jak wplacales skrillem to nie dostaniesz bonusu o betssona.Jak aktyowac na Betssonie bonus? Poszła paczka zapałek Skrillem, są na koncie i co dalej bo nic nie widze tam ; /
Nie grało oficjalnie ! Chyba nie wiesz o co chodzi, więc zamilcz.Kinguin nigdy wcześniej nie grało w takim składzie. Jeżeli nie masz o tym pojęcia to nie poprawiaj prawdziwych informacji.
Dostałem ????Jak wplacales skrillem to nie dostaniesz bonusu o betssona.
Proboje za drobne powyżej 6.5 bramki @3.50Twente miało 3:0 :grin::grin::grin: