247 mamed1916 Użytkownik Sierpień 20, 2016 #3181 Szkoda, że Szmal zaczyna w bramce imo e: To będzie mecz Landina, eh Kliknij aby rozwinąć... Przepraszam, miałem na myśli Wyszomirskiego hehe
Szkoda, że Szmal zaczyna w bramce imo e: To będzie mecz Landina, eh Kliknij aby rozwinąć... Przepraszam, miałem na myśli Wyszomirskiego hehe
553 _stan_ Użytkownik Sierpień 20, 2016 #3183 Nowicki spalił drugi rzut, pozdro Kliknij aby rozwinąć... oglądam i nie wiem czy choć jeden spalił, sędzia się chyba uwziął ???? ale pewnie nie jestem obiektywny
Nowicki spalił drugi rzut, pozdro Kliknij aby rozwinąć... oglądam i nie wiem czy choć jeden spalił, sędzia się chyba uwziął ???? ale pewnie nie jestem obiektywny
5,7K tomek80 Użytkownik Sierpień 20, 2016 #3184 Dawać Dania!!!! Kliknij aby rozwinąć... Ic stont:] Wyszomirski sam meczu nie wygra.
928 furman19 Użytkownik Sierpień 20, 2016 #3185 Wyszomirski wszystko broni tylko co z tego jak nasi nic nie trafiają.
247 mamed1916 Użytkownik Sierpień 20, 2016 #3186 oglądam i nie wiem czy choć jeden spalił, sędzia się chyba uwziął ???? ale pewnie nie jestem obiektywny Kliknij aby rozwinąć... Drugiego nie widziałem, śledzę tutaj https://www.rio2016.com/en/athletics-mens-hammer-throw-final, ale ten pierwszy też taki dziwny trochę.. :/
oglądam i nie wiem czy choć jeden spalił, sędzia się chyba uwziął ???? ale pewnie nie jestem obiektywny Kliknij aby rozwinąć... Drugiego nie widziałem, śledzę tutaj https://www.rio2016.com/en/athletics-mens-hammer-throw-final, ale ten pierwszy też taki dziwny trochę.. :/
247 mamed1916 Użytkownik Sierpień 20, 2016 #3187 Ic stont:] Wyszomirski sam meczu nie wygra. Kliknij aby rozwinąć... Wypłatę postawił pewnie ???? . Bez spinki
Ic stont:] Wyszomirski sam meczu nie wygra. Kliknij aby rozwinąć... Wypłatę postawił pewnie ???? . Bez spinki
553 _stan_ Użytkownik Sierpień 20, 2016 #3188 Drugiego nie widziałem, śledzę tutaj https://www.rio2016.com/en/athletics-mens-hammer-throw-final, ale ten pierwszy też taki dziwny trochę.. :/ Kliknij aby rozwinąć... przy drugim pięty za kołem, ale w powietrzu... Chan/Chan
Drugiego nie widziałem, śledzę tutaj https://www.rio2016.com/en/athletics-mens-hammer-throw-final, ale ten pierwszy też taki dziwny trochę.. :/ Kliknij aby rozwinąć... przy drugim pięty za kołem, ale w powietrzu... Chan/Chan
247 mamed1916 Użytkownik Sierpień 20, 2016 #3189 Takie błędy na takim poziomie, w meczu o taką stawkę? No bez przesady.. przy drugim pięty za kołem, ale w powietrzu... Chan/Chan Kliknij aby rozwinąć... Jednak zaliczyli mu ten drugi teraz patrzę?
Takie błędy na takim poziomie, w meczu o taką stawkę? No bez przesady.. przy drugim pięty za kołem, ale w powietrzu... Chan/Chan Kliknij aby rozwinąć... Jednak zaliczyli mu ten drugi teraz patrzę?
A 531 albuquerque Użytkownik Sierpień 20, 2016 #3190 Takie błędy na takim poziomie, w meczu o taką stawkę? No bez przesady.. Jednak zaliczyli mu ten drugi teraz patrzę? Kliknij aby rozwinąć... Tak.
Takie błędy na takim poziomie, w meczu o taką stawkę? No bez przesady.. Jednak zaliczyli mu ten drugi teraz patrzę? Kliknij aby rozwinąć... Tak.
5,7K tomek80 Użytkownik Sierpień 20, 2016 #3192 Jak my tego nie wygramy, to Wyszomirski powinien ich spoliczkowac.:]
553 _stan_ Użytkownik Sierpień 20, 2016 #3193 Zaliczyli, pierwszy też powinni, ma taką technikę, że wykorzystuje całe koło i chwała mu za to!
928 furman19 Użytkownik Sierpień 20, 2016 #3194 Co oni odwalają w ataku, Wyszomirski tyle co wybronił to powinniśmy 4-5 punktami prowadzić na spokojnie, a tak wtopa będzie.
Co oni odwalają w ataku, Wyszomirski tyle co wybronił to powinniśmy 4-5 punktami prowadzić na spokojnie, a tak wtopa będzie.
282 matiz121 Użytkownik Sierpień 20, 2016 #3195 Polacy sie za bardzo stresują.. Oczywiscie prócz Piotrka
7,4K didier_drogba Użytkownik Sierpień 20, 2016 #3196 za duzo srodkiem, dunczycy widza ze my tylko tak atakujemy, wysoko ustawiaja obrone i mamy problem.... zrobic 1-2 akcje konczac skrzydlami...
za duzo srodkiem, dunczycy widza ze my tylko tak atakujemy, wysoko ustawiaja obrone i mamy problem.... zrobic 1-2 akcje konczac skrzydlami...
22,3K gonza Użytkownik Sierpień 20, 2016 #3198 Piotrek wszystko broni a praktycznie kontr szybkich nie ma :/
7,4K didier_drogba Użytkownik Sierpień 20, 2016 #3199 szkoda ze WYSZOMIRSKI nie bronil od poczatku, tylko szmal do 10 minuty, bo by cos wyciagnal wiecej niz kasa....
szkoda ze WYSZOMIRSKI nie bronil od poczatku, tylko szmal do 10 minuty, bo by cos wyciagnal wiecej niz kasa....