>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
TVP to ma nieźle nawalone w głowie. Trwa tenis, trwa super mecz plażówki to banda kretynów na jednej stacji puszcza walczących Afgańczyków, a na drugim badminton i na dodatek bez udziału Polaków. Już nie wspomnę jak bez słowa nagle wyłączają się w połowie transmisji i przenoszą na co innego. Dobrze, że chociaż w necie działają im transmisję i można sobie odpalić
wczoraj byl final plywania 4 x 100 metrow kobiet i przerwali pokazywanie go bo przelaczyl na PREZENTACJE Kolosinskiej/Brzostek i ich rywalek jak wbiegaly na boisko..... jak zaczely grac to po 2 minutach skonczyl sie final plywania
chore.....

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Jedyny to taki że jest iluzja powrotu teraz wszyscy załadowali Nadala nie sądzę żeby Ci wszyscy zarobili...
sam tez bym ladowal ale jak patrze jak wszyscy sie rzucili wiadome jak to sie konczy wiec jednak wchodzilbym w keia...latwo przy swoim podaniu chyba sie ogarnal a podanie nadala nie jest jakies wybitne aby go nie zlamac...nie grajcie juz tego meczu lepiej zaladowac jak ktos pisal w kartki w bayernie na o7.5 bo tam bedzie goraco nie mowiac jak ktos strzeli na 1:0 to ostatnie 15 minut siekiera ????

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
A ja dzisiaj wykupiłem Eleven panowie 15,90 a można ogładać naszych asów z Ligue 1 czyli Glika,Krychę Rybusa i Grosika do tego Hiszpania a na deser Serie A a więc Napolonia.
Do tego jeszcze parę zawodów turnieje ATP po tej cenie brakuje mi tylko Premiership bo Ekstraklapę sobie odpuszczę.Premiership można na streamach.
Wychodzi na to że to świetna oferta dla kogoś kto kocha piłkę.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
messi dzis gra ? sevilla bez krychowiaka bez szans ...
Krychowiak nie był ani ścianą nie do przejścia, ani świetnym snajperem. Nie umniejszam jego umiejętności bo jest piłkarzem świetnym, dla mnie najlepszym naszym piłkarzem na Euro, ale nie odgrywał on takiej roli dla Sevilli jak chociażby Kante z tej samej pozycji w Leicester. Sevilla przeprowadziła świetne transfery w ofensywie i jeśli ogarną z tyłu to Barcelona będzie miała problemy. Ja myślę, że w 90 minut będzie remis, a co się potem stanie to już zagadka

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Poznaliśmy składy, w jakich za niecałą godzinę drużyny Sevilli i Barcelony rozpoczną pierwszą bitwę o Superpuchar Hiszpanii.
Luis Enrique postanowił nie ryzykować, dlatego od pierwszej minuty na boisku nie zobaczymy żadnego z nowych nabytków katalońskiego klubu. Największą uwagę może przykuwać ustawienie Ardy Turana, który ma wystąpić w ataku obok Messiego i Suáreza.
FC Barcelona: Bravo – Roberto Piqué Mascherano Mathieu – Busquets Rakitić Iniesta – Messi Suárez Turan
Sevilla FC: Sergio Rico - Mariano Mercado Rami Escudero – Kranevitter N&#39;Zonzi – Vitolo Franco Vázquez Kiyotake - Vietto

luis enrique postanowil nie ryzykowac hehe ...w napadzie nie bedzie presji bo neymara nie ma wiec over 1.5 barca i baaardzo grubo barca w reg time. TO bedzie mecz do jednej bramki osobiscie licze na 2-3 bramki barcy

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Krychowiak nie był ani ścianą nie do przejścia, ani świetnym snajperem. Nie umniejszam jego umiejętności bo jest piłkarzem świetnym, dla mnie najlepszym naszym piłkarzem na Euro, ale nie odgrywał on takiej roli dla Sevilli jak chociażby Kante z tej samej pozycji w Leicester. Sevilla przeprowadziła świetne transfery w ofensywie i jeśli ogarną z tyłu to Barcelona będzie miała problemy. Ja myślę, że w 90 minut będzie remis, a co się potem stanie to już zagadka
moze i masz racje odnoszac sie do jego umiejetnosci ale nie odmowisz tego ze dostal opaske kapitana a za darmo byle kto w szczegolnosci polak w spain nie dostanie...on nadawal charakter kolektywowi swoja walka umiec dostac zolta kartke tez trzeba Krycha pasowal pod ten team i wiecej straci na tym sevilla niz krycha, z kolei nie wiem jak sobie w psg poradzi ... generalnie zostanie mu LM do pokazania sie bo liga to spacer

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
No to Nadal jednak nie wygra.
Buki ladnie zarobione na tym comebacku, wszyscy Rafe zaladowali po 2 secie, a tutaj ladny wpierdol.
Pavanki tez chyba do meczu nie wyszly, spodziewalem sie 3 setow, a tu 2 szybkie praktycznie bez oporu, ladnie.

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
No to Nadal jednak nie wygra.
Buki ladnie zarobione na tym comebacku, wszyscy Rafe zaladowali po 2 secie, a tutaj ladny wpierdol.
niektore mecze na IO wyjatkowo smierdza na odleglosc i wszystkie wydarzenie dziwnie pod buka sie ukladaja...ilu faworytow nie wygrywa a wygrywaja mega kursy powyzej 10...w tenisie tez od 1 fazy duzo meczow bylo..zwroty nie z tej ziemi...wiele razy sie widzialo zwroty w meczach ale te jak mowie jakies dziwne smierdzace, zawodnicy jakby na wyjebce az nie chce sie wierzyc ale to nie 1 mecz a 10 moznaby bylo sie doszukac co oczywiscie zaniza prawdopodobienstwo przypadkow ;)

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Ja myślę, że Kei jeszcze może oddać, chcociaż osobiście nic tutaj nie grałem - sporo osób chyba zapomniało, że Nadal ma w nogach jakieś 20 godzin gry w bardzo krótkim okresie czasu.

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Nic się nie stanie, bo tu jest dwumecz, rewanż w środę.
oo dzieki za info nie mialem pojecia to troche zmienia aczkolwiek mysle ze juz w 1 meczu chlopaki zagraja dla luisa enrique z ktorym nie idzie im najlepiej a jest bardzo lubiany nie mowiac jak byl lubiany jako pilkarz...bardzo podobna sytuacja do Guardioli...pamietacie jak pilkarze potrafili sie mobilizowac dzieki trenerowi

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Co Wy do tej Sevilli macie przecież ten klub od zawsze tak funkcjonuje że sprzedaje piłkarzy.
Nie ma żadnego znaczenia że sprzedali piłkarzy i tak zagrają swoje.
Sevilla lub remis
2.300
Bet na Barcę nie ma sensu grać śmieszny kurs 1.68 no chyba że -1 ale czy te gwiazdy wymęczone po tych wakacyjnych wojażach będą tak się zabijać?No i czy forma jest taka?
Moim zdaniem Sevilla lub remis wygląda nieźle nie wejdzie płakać nie będziemy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom