mamed1916
Użytkownik
Wiadomo, to taki kupon z tych przegranych, po którym trochę uciechy będzie heheJa też mam Chorwatów na kuponie, ale w takim momencie- pieprzyć to ???? Co oni grają! Dawać Panowie!
Wiadomo, to taki kupon z tych przegranych, po którym trochę uciechy będzie heheJa też mam Chorwatów na kuponie, ale w takim momencie- pieprzyć to ???? Co oni grają! Dawać Panowie!
Nie wiem czy linii tam nie przekroczył przy rzucieDlaczego Daszkowi nie zaliczyli bramki? 3 powinien miec. Chodzi mi o livescore'y
Ości przed meczem dużo więcej było :-D
Skoro linię przekroczył to powinni mieć 17 a mają 18. Daszek ma 3 gole.Nie wiem czy linii tam nie przekroczył przy rzucie
Ja za groszę na pinnacle zagrałem za @4,65 a na bet365 było 4,6 coś okołoOści przed meczem dużo więcej było :-D
Siekiera to nie mecze Polaków, to nie mecze Kinga. Po prostu, wszystko co ruszasz tak się kończy ????Typowo, mecze Polakow w reczna ida mi tak samo dobrze jak Kinga w darta, co zagram to dzieje sie wszystko zupelnie odwrotnie ???? ???? ????
No ja pewny nie jestem, ale mi się wydaję, że tam zaliczyli. xDNie wiem czy linii tam nie przekroczył przy rzucie
Tobie chlopie to uprawa ziemniaków przynosiłaby większe zyski niż bukmacherka. Przemysl sprawę.Typowo, mecze Polakow w reczna ida mi tak samo dobrze jak Kinga w darta, co zagram to dzieje sie wszystko zupelnie odwrotnie ???? ???? ????
No i gitara. Dzieki za linka.Ma 3 bramki zaliczone:
https://www.rio2016.com/en/handball-mens-quarterfinal-hb-2
Na livescore również.
37-30