>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
hahaha o padłem.
a co wg Ciebie jest to solidny gracz, potrafiący trzymać swoje podanie?
Wg mnie ma bardzo często problemy z koncentracją i wyborem odpowiedniej taktyki, przez co niby zawsze jest blisko ale i bardzo często mu czegoś brakuje.
To jest moja opinia nie musicie się z nią zgadzać, ekspertem nie jestem ale żeby wyskakiwać z hasłami o &quot;ośmieszaniu się&quot; Pozdro Panowie

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Frome Town vs Weymouth . Łącznie bramek:powyżej 2.5⛔
&lt;TABLE style=&#39;FONT-SIZE: 12px; BORDER-TOP: 0px; FONT-FAMILY: Arial, FreeSans, Arimo, &quot;Droid Sans&quot;, Helvetica, sans-serif; BORDER-RIGHT: 0px; WHITE-SPACE: normal; WORD-SPACING: 0px; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM: 0px; TEXT-TRANSFORM: none; FONT-WEIGHT: normal; COLOR: rgb(0,0,0); FONT-STYLE: normal; BORDER-SPACING: 0px; BORDER-LEFT: 0px; ORPHANS: 2; WIDOWS: 2; LETTER-SPACING: normal; LINE-HEIGHT: normal; BACKGROUND-COLOR: rgb(245,255,244); TEXT-INDENT: 0px; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; -webkit-text-stroke-width: 0px&#39;&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR style=&quot;BORDER-TOP: 0px; BORDER-RIGHT: 0px; BORDER-BOTTOM: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px; PADDING-LEFT: 0px; BORDER-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 0px&quot;&gt; &lt;TD style=&quot;BORDER-TOP: 0px; BORDER-RIGHT: 0px; WIDTH: auto; VERTICAL-ALIGN: middle; BORDER-BOTTOM: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px; PADDING-LEFT: 0px; BORDER-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 5px&quot;&gt;
&lt;/TD&gt; &lt;TD class=choice-price style=&quot;BORDER-TOP: 0px; BORDER-RIGHT: 0px; WIDTH: 105px; VERTICAL-ALIGN: middle; WHITE-SPACE: nowrap; BORDER-BOTTOM: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px; PADDING-LEFT: 0px; BORDER-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 5px&quot;&gt;Kurs: 2.00 marathonbet&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom