mocce
Użytkownik
kiedy finał ?Panowie jak myślicie Bolt czy Gatlin?
kiedy finał ?Panowie jak myślicie Bolt czy Gatlin?
Dziś w nocy 3:25kiedy finał ?
kiedy finał ?
Śmieszą mnie takie komentarze, że bez problemu wszyscy wygrywają. Bolt kolejny sezon z kontuzjami i czas słabszy od Gatlina. Wszędzie gdzie ostatnio razem biegali to byli dosłownie o włos. Wyścig 50/50. Dałem na Gatlina bo fajny kurs 3,75 i żal nie spróbować. Oby wam wszystkim te 1.40 utknęło w gardleChyba w nocy. Bolt to ogarnie bez problemu.
Meliske wypij i się uspokój. To jest forum bukmacherskie i każdy ma swoje przemyślenia. Po finale - jak wygrasz - to się ciesz a nie płaczesz zawczasu.Śmieszą mnie takie komentarze, że bez problemu wszyscy wygrywają. Bolt kolejny sezon z kontuzjami i czas słabszy od Gatlina. Wszędzie gdzie ostatnio razem biegali to byli dosłownie o włos. Wyścig 50/50. Dałem na Gatlina bo fajny kurs 3,75 i żal nie spróbować. Oby wam wszystkim te 1.40 utknęło w gardle
Tak jak kolega napisał wyżej. Wypij sobie meliske, zwal sobie kucyka, nie wiem co tam jeszcze lubisz. Ja tego nie obstawiam w ogóle bo nie przepadam za obstawianiem lekkoatletyki. Wyraziłem swoją opinie bo jestem w 90% pewny, ze Bolt to wygra.Śmieszą mnie takie komentarze, że bez problemu wszyscy wygrywają. Bolt kolejny sezon z kontuzjami i czas słabszy od Gatlina. Wszędzie gdzie ostatnio razem biegali to byli dosłownie o włos. Wyścig 50/50. Dałem na Gatlina bo fajny kurs 3,75 i żal nie spróbować. Oby wam wszystkim te 1.40 utknęło w gardle