>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Chyba w nocy. Bolt to ogarnie bez problemu.
Śmieszą mnie takie komentarze, że bez problemu wszyscy wygrywają. Bolt kolejny sezon z kontuzjami i czas słabszy od Gatlina. Wszędzie gdzie ostatnio razem biegali to byli dosłownie o włos. Wyścig 50/50. Dałem na Gatlina bo fajny kurs 3,75 i żal nie spróbować. Oby wam wszystkim te 1.40 utknęło w gardle ;)

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Śmieszą mnie takie komentarze, że bez problemu wszyscy wygrywają. Bolt kolejny sezon z kontuzjami i czas słabszy od Gatlina. Wszędzie gdzie ostatnio razem biegali to byli dosłownie o włos. Wyścig 50/50. Dałem na Gatlina bo fajny kurs 3,75 i żal nie spróbować. Oby wam wszystkim te 1.40 utknęło w gardle ;)
Meliske wypij i się uspokój. To jest forum bukmacherskie i każdy ma swoje przemyślenia. Po finale - jak wygrasz - to się ciesz a nie płaczesz zawczasu.

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Tak jak kolega napisał wyżej. Wypij sobie meliske, zwal sobie kucyka, nie wiem co tam jeszcze lubisz. Ja tego nie obstawiam w ogóle bo nie przepadam za obstawianiem lekkoatletyki. Wyraziłem swoją opinie bo jestem w 90% pewny, ze Bolt to wygra.
Zamiast tego polecam ten typ.
Atletico Bucaramanga- Deportes Tolima 1 ( Kolumbia)
Kurs 1.72
Bukmacher - Expekt

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Najlepiej jest się mądrzyć nie obstawiając zakładu. To jest jeszcze bardziej żałosne. Skoro to forum bukmacherskie to nie wprowadzaj ludzi w błąd bo każdy kto spojrzy na wypociny człowieka co pisze &quot;Bolt ogarnia bez problemu&quot; to se postawi nie wiadomo ile na jego zwycięstwo a potem po ewentualnej wtopie będzie rozczarowany. Jak ma się coś pisać to lepiej jest się trzy razy zastanowić, aby był z tego jakiś pożytek

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
nadal !!!! on wroci a kei jak zawsze zesrany im wiecej presji...rafa odwrotnie ja tam laduje w niego jak wygra tego seta to wywalczy 3...kei mnie baardzo duzo radyz zawiodl nagle dostajac sraczki ten typ tak ma jakby mial wygrac to by to zrobil teraz zamykajac mecz...niestety on nie ma takiego fh jak delpo wiec przebijanie bedzie jak woda na mlyn dla rafala

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom