uefowillcox
Użytkownik
AJAX AWANS @2,75 bet365
Wystarczy jedna bramka. Nie wierzę w to, że Ajax zaliczy kolejną kompromitację
zwrot.Trencin DNB @3,4 bet365
Myślę, że jak na ten kurs to ryzyko stosunkowo nieduże.
AJAX AWANS @2,75 bet365
Wystarczy jedna bramka. Nie wierzę w to, że Ajax zaliczy kolejną kompromitację
zwrot.Trencin DNB @3,4 bet365
Myślę, że jak na ten kurs to ryzyko stosunkowo nieduże.
Zespół kompletnie przebudowany, ligę zniszczyli, pomiędzy nimi a Partizanem była przepaść, a jak mocny jest Partizan było widać w 1 meczu z Zagłębiem kiedy gnietli ich niemiłosiernie. Legia natomiast męczyła się w lidze, w której pucharowicze odpadają z pastuchami.A no tak. W lidze przecież już nie grali.
Idąc takim tokiem myślenia jak ty. To po czym stwierdzasz, że to dalej dobry zespół? ????
Patrząc na to jak Partizan pogrywał sobie z Zagłębiem, a Crvena zdominowała serbskie rozgrywki to można mieć takie wrażenie, że Crvena > Legia.Idąc takim tokiem myślenia jak ty. To po czym stwierdzasz, że to dalej dobry zespół?
pograne? ???? szczęście sprzyja wczoraj APOEL dzisiaj Celtic ????Celtic win po @2.50 można próbować
Aż tak to ja nie ???? Ale będę brał to pod uwagę, bo mimo wszystko Legia może jeszcze kogoś zakupi i coś się zmieni. Mecze IV rundy za 2 tygodnie, więc też trochę czasu na lepsze opracowanie rywala i zgranie.Przecież wiadomo, że nie awansują na kogo by nie trafili w następnej rundzie. Dam sobie ręke uciąć, że Legia nie wejdzie do LM.
63 YB awansowało betsson kurs 10 a oddsring 20 :grin:52 w grze partizani x2:grin: anderlecht under2,5
Opelka @2,85
Jak wylosuja Monako albo Kopenhage też się założymy?Spoko, jak wylosują Dundalk to mogę się z Toba zalozyc o jakies konkretne pieniadze. Pykne sobie kontre u buka i zarobiony ???? Ok?
Jak wylosują Monako to daje Ci mój bank.Jak wylosuja Monako albo Kopenhage też się założymy?
przeciez Ty wyraznie napisales ze kogokolwiek by nie wylosowali to nie maja szans, wiec wg Ciebie nie ma znaczenia kogo wylosują.Jak wylosuja Monako albo Kopenhage też się założymy?