Ja pie.rdole...Obym nie żałował zamknięcia zakładu na Ajax. ***** grają, ale piłka bywa niesprawiedliwa jak przypadek Apoelu, a miałem na tym kuponie jeszcze pewne Monaco, to lepiej aby Ajax nie wygrał ????
czasem wołam służąca, serio ja w tym ogarnięty nie jestem aby znaleźć dobry stream, a zawsze repute podbiję.macio a dupę se sam podcierasz ? sorry ale chcesz wszystko na tacy każdy mecz to stream, ogarnij się*człowieku... chwila w google i już masz
+++Legia - Trenczyn powyżej 10 rożnych azjan @1.975 Bet365
Nie wiem w jakiej alternatywnej rzeczywistości, Crvena Zvezda jest dużo słabsza od Legii i nie lepsza od Trenczyna.A co obecnie znaczy Crvena? Przecież to obecnie dużo słabszy zespół jak Legia. Powiedziałbym, że nie jest to lepszy zespół jak Trenczyn.
Porządny mecz do stawiania ????
Zwyczajny ogląd sytuacji na przestrzeni kilku ostatnich sezonów.Nie wiem w jakiej alternatywnej rzeczywistości, Crvena Zvezda jest dużo słabsza od Legii i nie lepsza od Trenczyna.
Dlaczego szkoda Astany? Byli znacząco lepsi w tym meczu? Grają nieprzepisowo w polu karnym to ich problem. I tak niech się cieszą, bo w zeszłej rundzie na farcie ograni Żalgiris.Celtic gol w 91 minucie z karnego. Ale szkoda Astany Piłka jest czasem chamska i niesprawiedliwa
To ciekawe, jak możesz ocenić grę Crveny Zvezdy skoro byli wykluczeni z pucharów.Zwyczajny ogląd sytuacji na przestrzeni kilku ostatnich sezonów.
A Celtic to niby zasłużył tą kompromitacją z klubem z Gibraltaru? W większości przypadków kiedy nie ma się faworyta to kibicuje się słabszym i za takich uważałem przed dwumeczem Astanę.Dlaczego szkoda Astany? Byli znacząco lepsi w tym meczu? Grają nieprzepisowo w polu karnym to ich problem. I tak niech się cieszą, bo w zeszłej rundzie na farcie ograni Żalgiris.
A no tak. W lidze przecież już nie grali.To ciekawe, jak możesz ocenić grę Crveny Zvezdy skoro byli wykluczeni z pucharów.