No to lekko u2,5 @ 1.6 betssonZanosi się na dogrywkę.
Generalnie miałem fajny kupon, a na dobitkę dałem Szachtar strzeli gola. Właśnie zamknąłem ze stratą ;/ , bo grają bez jaj.
Anderlecht też pewnie odpadnie, a wydaje mi się, że musieli być w rankingu przed LegiąJeśli Legia awansuje to będzie w 4 rundzie rozstawiona, ponieważ Olympiakos odpadł.
Anderlecht nie jest mistrzem kraju. Także nie ma szans, aby grali z Legią.Anderlecht też pewnie odpadnie, a wydaje mi się, że musieli być w rankingu przed Legią
Po latach doświadczeń wolę już, żeby trafić na jakiś porządny zespół, oczywiście nie taki jak Monaco bo to wpierdziel murowany, ale na pewno lepszy od Dundalk. Zlekceważą taki zespół i będzie kompromitacja, zamiast upragnionego awansuLegia w przypadku awansu, ma szansę trafić na ... Dundalk
Chyba nie rozumiesz na jakiej zasadzie przeprowadzane są kwalifikacje do LM, skoro piszesz o Monaco, a wcześniej o Anderlechcie, jako przeciwniku w następnej rundzie.Po latach doświadczeń wolę już, żeby trafić na jakiś porządny zespół, oczywiście nie taki jak Monaco bo to wpierdziel murowany, ale na pewno lepszy od Dundalk. Zlekceważą taki zespół i będzie kompromitacja, zamiast upragnionego awansu
Dokładnie. Edytowałem swój wcześniejszy wpis i to dopisałem.W przypadku awansu Legia zagra z kimś z grupy: Ludogorets, Dundalk, FC Kopenhaga, Hapoel Beer Sheva i Dinamo Zagrzeb.
Fakt, nie interesują mnie kwalifikacje skoro w ostatnich latach i tak nie mieliśmy okazji w nich zabłysnąć. Coś tam było, że dzieli się na mistrzów kraju i tych pozostałych, a skoro Monaco mistrzem nie jest to czemu nie mogą na nas trafić?Chyba nie rozumiesz na jakiej zasadzie przeprowadzane są kwalifikacje do LM, skoro piszesz o Monaco, a wcześniej o Anderlechcie, jako przeciwniku w następnej rundzie.
Chociaż Astana walczy.Dokładnie. Edytowałem swój wcześniejszy wpis i to dopisałem.
IMO lepiej być nierozstawionym niż rozstawionym.
Oczywiście fajnie trafić na Dundalk 20% szans, ale reszta będzie cięższa niż jakiś APOEL, Pilzno, czy RBSalzburg, albo Celtic.
Sam sobie odpowiedziałeś, na kogo się dzieli. Legia to mistrz Polski i w kwalifikacjach gra w grupie mistrzowskiej (może trafić tylko na mistrzów krajów).Fakt, nie interesują mnie kwalifikacje skoro w ostatnich latach i tak nie mieliśmy okazji w nich zabłysnąć. Coś tam było, że dzieli się na mistrzów kraju i tych pozostałych, a skoro Monaco mistrzem nie jest to czemu nie mogą na nas trafić?
i bardzo dobrze ... na LM trzeba posiadać jakość, a nie pojechać po kompromitację za dodatkowe 12 000 000 euro, o punktach rankingowych już nie wspomnęale reszta będzie cięższa
Ty naprawdę masz kłopot by znaleźć sobie stabilny stream? :]"Kwalifikacje Ligi Mistrzów ..." Ten film jest już niedostępny z powodu roszczenia dotyczącego praw autorskich zgłoszonego przez użytkownika ReDefine-Polsat.
nooTy naprawdę masz kłopot by znaleźć sobie stabilny stream? :]
No to lekko u2,5 @ 1.6 betsson
Salzburg - Partnizani
X2 @4.3
Albańczycy pierwsi strzelą @5.5
Lepiej weszli w ten mecz od Salzburga więc próbuję, kilka akcji już zrobili i całkiem nieźle idzię im w obronie było już kilka dobrych odbiorów, za drobne jeszcze spróbuję awans Albańczyków @17. Może to będzie bet dnia ????
IMO wyeliminowanie Crveny Zvezdy robi o wiele większe wrażenie niż ewentualne Trenczyna. Indywidualnościami biją Legię na głowę.Chociaż Astana walczy.
No nie powiedziałbym. Moim zdaniem Salzburg poza zasięgiem Legii. Pilzno do ogarnia, ale to nie jest cięższy rywal niż pozostali. Ludogorets to już nie ta drużyna co jeszcze dwa sezony temu. Moim zdaniem dużo słabsza jak Legia. Dundalk to samo. Pozostałe 3 zespoły niezłe, ale na pewno w zasięgu Legii. Moim zdaniem bylibyśmy w każdej parze faworytem.
.
A co obecnie znaczy Crvena? Przecież to obecnie dużo słabszy zespół jak Legia. Powiedziałbym, że nie jest to lepszy zespół jak Trenczyn.IMO wyeliminowanie Crveny Zvezdy robi o wiele większe wrażenie niż ewentualne Trenczyna. Indywidualnościami biją Legię na głowę.