over 0.5 HT w meczu
HK/Ymir Kopavogur U19 @ 1.95
Bacsinszky/Hingis ogarną do końca, czy zamykać?
no i ladnieu siebie w temacie pogralem wlasnie B i Hingis, moim zdaniem wygraja.
Ja je pobrałem po 2.25, ale można łapać teraz @1.75 w całorocznymOranje jakie mocne w siateczke ????
Trochę ta przerwa trwa już HmmCzyzby jakis medical w meczu Tsonga -Muller
Ja juz plusrowniez juz z rana zagrałem +4,5 na Souse
A ty znowu tylko wyzywasz zawodników ? Delpo nie jest w takiej formie zeby jechac kazdego rowno. Udał mu sie mecz z Djokovicem , ale to nie znaczy ze juz kazdego po kolei ma czesac do zeraTo jest chore. W bukmacherce dawanie na faworytów przy wygranych 2:0 to pieprzona strata kasy. Wczoraj Del Potro zjechał Djoka a dziś w drugim secie jeździ go taka miernota jak Sousa. 2:0 ----------------------------------------- jak większość betów na tych igrzyskach
zachowujecie się jak komentatorzy tvp ????To jest chore. W bukmacherce dawanie na faworytów przy wygranych 2:0 to pieprzona strata kasy. Wczoraj Del Potro zjechał Djoka a dziś w drugim secie jeździ go taka miernota jak Sousa. 2:0 ----------------------------------------- jak większość betów na tych igrzyskach
przecież to było oczywiste że Del Potro nie wygra 2:0To jest chore. W bukmacherce dawanie na faworytów przy wygranych 2:0 to pieprzona strata kasy. Wczoraj Del Potro zjechał Djoka a dziś w drugim secie jeździ go taka miernota jak Sousa. 2:0 ----------------------------------------- jak większość betów na tych igrzyskach