>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
gdzie są te 4 szanse, o kogo chodzi konkretnie?
Myszka i Białecka dla mnie pewny medal mogą zakręcić sie nawet koło złota a nie bez szans na jakiś brąz jest Gliszczynska / Skrzypulec ponadto w 49er chłopaki przy sporym szczęściu czemu nie mogą cis wywalczyć ?

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Dzisiaj Sara Errani bierze po 2,30 ? ;) Jakieś opinie ?
Kursy na Erani spadają dość mocno, wygrała ona wszystkie dotychczasowe mecze ze Strycową i to na każdej nawierzchni. Ale Strycova teraz gra swój najlepszy tenis i może właśnie dzisiaj być ten pierwszy raz. Ja myślę o overku albo 3 sety albo powyżej 20,5.

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Myszka i Białecka dla mnie pewny medal mogą zakręcić sie nawet koło złota a nie bez szans na jakiś brąz jest Gliszczynska / Skrzypulec ponadto w 49er chłopaki przy sporym szczęściu czemu nie mogą cis wywalczyć ?
no po prostu przesadzasz.

oczywiście trzeba wierzyć i kibicować naszym ale na Medal to jest typowany Myszka. Białecka jest tak na 5-6 miejsce ale nie bez szans na medal. Jednak te pozostałe dwie to odleciałeś, na medal mają naprawdę niewielkie szanse, zgadzam się z bukami, nie można tego określać szansą medalową, medal to byłaby ogromna niespodzianka.

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
no po prostu przesadzasz.

oczywiście trzeba wierzyć i kibicować naszym ale na Medal to jest typowany Myszka. Białecka jest tak na 5-6 miejsce ale nie bez szans na medal. Jednak te pozostałe dwie to odleciałeś, na medal mają naprawdę niewielkie szanse, zgadzam się z bukami, nie można tego określać szansą medalową, medal to byłaby ogromna niespodzianka.
A ja uważam Ze za mało doceniasz Polaków nie wiem moze bardziej znasz sie niż ja ale dla mnie brak medalu u Myszki to byłaby niespodzianka

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom