chyba nic z tego nie będzie. Serbia daje ciała przeokrutnie
Myszka i Białecka dla mnie pewny medal mogą zakręcić sie nawet koło złota a nie bez szans na jakiś brąz jest Gliszczynska / Skrzypulec ponadto w 49er chłopaki przy sporym szczęściu czemu nie mogą cis wywalczyć ?gdzie są te 4 szanse, o kogo chodzi konkretnie?
Kursy na Erani spadają dość mocno, wygrała ona wszystkie dotychczasowe mecze ze Strycową i to na każdej nawierzchni. Ale Strycova teraz gra swój najlepszy tenis i może właśnie dzisiaj być ten pierwszy raz. Ja myślę o overku albo 3 sety albo powyżej 20,5.Dzisiaj Sara Errani bierze po 2,30 ? Jakieś opinie ?
i znów plusik /szkoda że tylko za kilkadziesiąt zł.
no po prostu przesadzasz.Myszka i Białecka dla mnie pewny medal mogą zakręcić sie nawet koło złota a nie bez szans na jakiś brąz jest Gliszczynska / Skrzypulec ponadto w 49er chłopaki przy sporym szczęściu czemu nie mogą cis wywalczyć ?
A ja uważam Ze za mało doceniasz Polaków nie wiem moze bardziej znasz sie niż ja ale dla mnie brak medalu u Myszki to byłaby niespodziankano po prostu przesadzasz.
oczywiście trzeba wierzyć i kibicować naszym ale na Medal to jest typowany Myszka. Białecka jest tak na 5-6 miejsce ale nie bez szans na medal. Jednak te pozostałe dwie to odleciałeś, na medal mają naprawdę niewielkie szanse, zgadzam się z bukami, nie można tego określać szansą medalową, medal to byłaby ogromna niespodzianka.
Co wg Ciebie bardziej pewne? Ciężary czy nasz żeglarz?Dobra panowie dzisiaj nie ma typów z Judo, bo znalazłem inne lepsze:
https://forum.bukmacherskie.com/f549/io-rio-2016-pozostale-sporty-6-21-sierpnia-2016-a-136341.html#post6076990
https://forum.bukmacherskie.com/f549/io-rio-2016-sporty-wodne-5-21-sierpnia-2016-a-136334.html#post6076975
z Gulottą nie potrafi zbytnio walczyć.Warto pograć na awans Sochy do 1/16 ?
Ta druga Polka trafiła na Chinkę i jakos dała rade Socha przereklamowanano i Socha psychicznie znów słaba, trafiła źle w losowaniu i nic z tego nie będzie.
szybkoFK Baumit Jablonec (U21) - FC Hradec Kralove (U21)
over 1,5 ht
1.90