R
4,1K
robson1416
Forum VIP
Ale denerwujące są te spotkania kobiet, oglądałem z ciekawości ???? , Francja na fuksie. Cały mecz w plecy. Głupie straty, ale miały szczęście .Fartem to wygrały ale liczy się
Ale denerwujące są te spotkania kobiet, oglądałem z ciekawości ???? , Francja na fuksie. Cały mecz w plecy. Głupie straty, ale miały szczęście .Fartem to wygrały ale liczy się
a ja Delpo @2.1 to sa Igrzyska a nie szlemJa tam biorę Djoko. Kurs 1,80 na niego zawsze jest dobrym kursem.
a tenisa to unikam bo walek za walkiemMy tu o Francuzkach i Niemkach a Del Porto ciśnie po 1 seta ???? ????
Djoko miał trochę słabsze ostatnie tygodnie z tego co kojarzę. Myślę, że jego duma tym bardziej nie pozwoli mu na odpadnięcie w pierwszej rundzie igrzysk i będzie walczył do końca. Idę w kime, przekonamy się rano kto miał rację. Pozdrawiam i powodzenia życzę ????a ja Delpo @2.1 to sa Igrzyska a nie szlem
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dWJzYXRjK2FyZmVycGdv&c=tr&i=eWl1anRhcmN0YQStream do debla Murrayow ktoś poda?
jak Mariusz skonczyl ze swoimi smiesznymi plasikami to dadza rade choc wiezowiec ma na blokuKtos od plazowki jest? Jak szanse Polakow dzisiaj? O Prudli mi chodzi bo kurs fajny
Jak dla mnie nie warto tykać Prudlów. Oni loterie grają..Ktos od plazowki jest? Jak szanse Polakow dzisiaj? O Prudli mi chodzi bo kurs fajny
Ja po 3.2 jeszcze złapałem albo 2:0 albo 1:2Delpotro win 2:0 - 2:62
Nie myli się dziś, Djoko nie ma argumentów na niego
Dzięki za linka ale strasznie tnie. ://
Kurs taki lokatowy ale ja bym na nich nie postawił heh