nie chce mi sie dużo pisać bo jestem już na tele, ale chłopcze ja tutaj zamiast pisać analizy to własnie wrzucałem screeny co pograłem i jest tego mnóstwo. Więc nie kompromituj się i nie masz rozsądnych argumentów tylko wymyślasz głupoty wyssane z palca.skirnow nigdy zadnych nikt nie widzial ????
Wieje dla odmianyMecze tenisowe opóźnione z powodu złej pogody w Rio, wie ktoś o co chodzi bo nie pada niby
to pokaz gdzie je wrzucales? :] nie bede robil juz ot. podrzuc na pw jesli mozesz, najbardziej ciekawia mnie te z oddsring haha ???? wraz ze stawka ????nie chce mi sie dużo pisać bo jestem już na tele, ale chłopcze ja tutaj zamiast pisać analizy to własnie wrzucałem screeny co pograłem i jest tego mnóstwo. Więc nie kompromituj się i nie masz rozsądnych argumentów tylko wymyślasz głupoty wyssane z palca.
HAHAHAHAHAHAHAHAH rastafarianin ????Ogarnijcie czapke browna ????
haha, ja mam jeszcze szukać ci screenów które wrzucałem? gościu nie pogrążaj się już bardziej, szkoda mi czasu na takich jak ty. Jak jesteś tak bardzo ciekawy to mnóstwo wrzucałem na tego roczne RG i wcześniej bo miałem rękę w szynie i z analizami ciężko było.to pokaz gdzie je wrzucales? :] nie bede robil juz ot. podrzuc na pw jesli mozesz, najbardziej ciekawia mnie te z oddsring haha ???? wraz ze stawka ????
to pokaz te ktore podajesz na biezaco ???? sam sie pograzyles juz dzisiaj, wystarczy :] zmien nick na magik10zł ????haha, ja mam jeszcze szukać ci screenów które wrzucałem? gościu nie pogrążaj się już bardziej, szkoda mi czasu na takich jak ty. Jak jesteś tak bardzo ciekawy to mnóstwo wrzucałem na tego roczne RG i wcześniej bo miałem rękę w szynie i z analizami ciężko było.
ości, przed meczem miałeś ponad 2 dużo , bez sensuDustin Brown 1,50 Bet365
Zaufam debilowi, powinien pyknąć drugiego debila z Brazylii