>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Zawsze wiedziałem, że granie w STS to głupota, ale że dawno nie miałem z nimi kontaktu to nie wiedziałem że aż taka. Dali mi zakład bez ryzyka na 50 zł, mówie sobie, puszcze jakaś taśme może pare zł wpadnie. Pierwszy zakład sprawdzam, West Ham - Juve over 2.5, kurs rzeczywisty @1,58 jak w internetowych mam @2.0 prawie ???? to nawet szkoda czas tracić na zalogowanie

bosco 372

bosco

Użytkownik
Zawsze wiedziałem, że granie w STS to głupota, ale że dawno nie miałem z nimi kontaktu to nie wiedziałem że aż taka. Dali mi zakład bez ryzyka na 50 zł, mówie sobie, puszcze jakaś taśme może pare zł wpadnie. Pierwszy zakład sprawdzam, West Ham - Juve over 2.5, kurs rzeczywisty @1,58 jak w internetowych mam @2.0 prawie ???? to nawet szkoda czas tracić na zalogowanie
chociaz legalnie hahahaha :cool: nikt powazny i normalny nie gra w ziemniakach :]

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Może Ty będziesz wiedział? Czemu wczoraj Seppi grał tb w 3 secie? Byłem pewny ze w ostatnim secie gramy na przewagi ;)
na tych Igrzyskach w trzecim secie graja TB, taka zmiana dla kibiców i zawodników zeby spotkania zbytnio sie nie przeciagały.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom