magik90
Użytkownik
zawsze był na przewagi 3Może Ty będziesz wiedział? Czemu wczoraj Seppi grał tb w 3 secie? Byłem pewny ze w ostatnim secie gramy na przewagi
zawsze był na przewagi 3Może Ty będziesz wiedział? Czemu wczoraj Seppi grał tb w 3 secie? Byłem pewny ze w ostatnim secie gramy na przewagi
No właśnie, a wczoraj tb ????zawsze był na przewagi 3
Malmo -AIK OVER 0.5 HT @1.5
over 0.5 HT w meczu
FC Nordsjaelland @ 1.85
nie wierze w drugiej doliczonejNordsjaelland - Aalborg Under 0,5 HT @ 2,25
ustawionya ja sobie zagram Martinich +4,5 @1,9
chociaz legalnie hahahaha nikt powazny i normalny nie gra w ziemniakach :]Zawsze wiedziałem, że granie w STS to głupota, ale że dawno nie miałem z nimi kontaktu to nie wiedziałem że aż taka. Dali mi zakład bez ryzyka na 50 zł, mówie sobie, puszcze jakaś taśme może pare zł wpadnie. Pierwszy zakład sprawdzam, West Ham - Juve over 2.5, kurs rzeczywisty @1,58 jak w internetowych mam @2.0 prawie ???? to nawet szkoda czas tracić na zalogowanie
na tych Igrzyskach w trzecim secie graja TB, taka zmiana dla kibiców i zawodników zeby spotkania zbytnio sie nie przeciagały.Może Ty będziesz wiedział? Czemu wczoraj Seppi grał tb w 3 secie? Byłem pewny ze w ostatnim secie gramy na przewagi
Z 2:0 na 2:3 w 15 minut? czysty sportyokohama haaaaaaaaaaa
Już nawet walić ten podatek, ale ta marża, kursy @1.8 i @1.75 w tenisie, wychodzę z tej strony bo raka zaraz dostanechociaz legalnie hahahaha nikt powazny i normalny nie gra w ziemniakach :]
ciekawe jaki byl kurs 2:0 ze 30 pewnie :grin:Z 2:0 na 2:3 w 15 minut? czysty sport
niekoniecznie elia zszedł gronigen bankowe nie strzeli a Feyenord może jak sie zachceGroningen - Feyenord over 4.5 FT @1.72
Śmiech na sali..ale no trudnociekawe jaki byl kurs 2:0 ze 30 pewnie :grin:
over 0.5 HT w meczu
Carl Zeiss Jena @ 1.95