DW 2:0 zagrane po @1.83 .. Zobaczymy co z tego wyjdzieLosiak Kantor @1,57
dw 2:0 @ 2,62
Maja argumenty zeby wygrac do tego kibicuje polaka ???? ale sama wygrana spokojnie do gry grubiej
Pochwaliles mnie za robote, a typ utopiony ???? #mocsiekiery ????dopiero teraz widzę, że grałeś ako z działu
Unibet fajne linie wystawił na baby w kosza ????
Irving też cały mecz niewidoczny, a potem wsadził chyba 3x3
ma się to wyczucie ! Big Jasio go zje terazdobra bez jaj Big Jasiek po 1,6 poszlo bardzo mocnoooo.
A mi tam Wanio nie przeszkadza, zdecydowanie bardziej co teraz kometuję, był jeszcze jeden straszny. W halowej ciężko się go słucha, ale jak jest sam na plaży to luzpo komentarzu Hellera słychać że world touru w plażówce to on nie ogląda
@ myslałem że gorzej komentować od Wanio się nie da a tu proszę
Dziś gdzieś się kręcił na forum i wyłapywał pewniaki z działów i efekt znany ???????????? A, że robisz dobrą robotę a typ nie wchodzi to inna sprawa, czasem tak bywa.Pochwaliles mnie za robote, a typ utopiony ???? #mocsiekiery ????
Pięknie Rafał, aczkolwiek patrząc na trasę to nie sądziłem, że będzie medal. Jednak petarda wynik.
Nie no, jasna sprawa. Tak się po prostu śmieje ????Dziś gdzieś się kręcił na forum i wyłapywał pewniaki z działów i efekt znany ???????????? A, że robisz dobrą robotę a typ nie wchodzi to inna sprawa, czasem tak bywa.
Losiak Kantor @1,57
dw 2:0 @ 2,62
Maja argumenty zeby wygrac do tego kibicuje polaka ???? ale sama wygrana spokojnie do gry grubiej
Flipkens ????Trybuny skandują Flipkens czy Venus? ????