377 strzala Użytkownik Sierpień 6, 2016 #781 odpal se Carambule na sport.tvp.pl Kliknij aby rozwinąć... Odpaliłem, po trzech minutach się stream wyłączył i jakiś komunikat, że upłynął czas :| ehh
odpal se Carambule na sport.tvp.pl Kliknij aby rozwinąć... Odpaliłem, po trzech minutach się stream wyłączył i jakiś komunikat, że upłynął czas :| ehh
30,1K rogerfede93 Użytkownik Sierpień 6, 2016 #782 Siatkówka plażowa - Rio Liliana/Elsa vs Gallay/Klug 1 @ 1.72 Bet365 Zaczynamy turniej.
736 raveman Użytkownik Sierpień 6, 2016 #783 Bangkok United - Bangkok Glass 27min 1-0 przeważają goście a kursy strasznie wysokie, wiec czemu nie spróbować Bangkok Glass lub remis @4,00 lekko e; nie wpore, brama dla gospodarzy Kliknij aby rozwinąć... hejjjj opaaaa 64 min 2-2 zamykam nie czekam i rozliczam
Bangkok United - Bangkok Glass 27min 1-0 przeważają goście a kursy strasznie wysokie, wiec czemu nie spróbować Bangkok Glass lub remis @4,00 lekko e; nie wpore, brama dla gospodarzy Kliknij aby rozwinąć... hejjjj opaaaa 64 min 2-2 zamykam nie czekam i rozliczam
6,9K jakub007 Użytkownik Sierpień 6, 2016 #785 Over 0.5 HT w meczu B93 Kopenhaga @ 1.80 Kliknij aby rozwinąć...
342 anoseven Użytkownik Sierpień 6, 2016 #786 Carambula serwuje sposobem dolnym? ???? E: A kilka lat temu gdy grał w Polsce to śmiałem się z tego. ????
Carambula serwuje sposobem dolnym? ???? E: A kilka lat temu gdy grał w Polsce to śmiałem się z tego. ????
23,4K bbadii Użytkownik Sierpień 6, 2016 #788 Carambula serwuje sposobem dolnym? ???? E: A kilka lat temu gdy grał w Polsce to śmiałem się z tego. ???? Kliknij aby rozwinąć... Sam sie ucze tej zagrywki tyle ze prawa reka, ciezko przyjac ta pile przy wietrze jak sie tak dlugo kreci. ???? czasami i mecz sie wygra ta zagrywka
Carambula serwuje sposobem dolnym? ???? E: A kilka lat temu gdy grał w Polsce to śmiałem się z tego. ???? Kliknij aby rozwinąć... Sam sie ucze tej zagrywki tyle ze prawa reka, ciezko przyjac ta pile przy wietrze jak sie tak dlugo kreci. ???? czasami i mecz sie wygra ta zagrywka
206,8K macio106 Znawca - MMA Sierpień 6, 2016 #790 Posiada ktoś MINUTOWĄ rozpiske judo pań kat. 48 kg?
1,8K pyrus122 Użytkownik Sierpień 6, 2016 #791 Plażówka LIVE Carambula A./Ranghieri A. DW 2:0 @ 1.60 Kliknij aby rozwinąć...
266 adam92 Użytkownik Sierpień 6, 2016 #792 Kliknij aby rozwinąć... Myślę że overowo się będzie w wodnej teraz
C 326 carambula88 Użytkownik Sierpień 6, 2016 #795 Sam sie ucze tej zagrywki tyle ze prawa reka, ciezko przyjac ta pile przy wietrze jak sie tak dlugo kreci. ???? czasami i mecz sie wygra ta zagrywka Kliknij aby rozwinąć... Ja jestem leworęczny i jak wieje to bardzo najs to wychodzi z całej epy w góre zakręca spoza boiska do linii ????
Sam sie ucze tej zagrywki tyle ze prawa reka, ciezko przyjac ta pile przy wietrze jak sie tak dlugo kreci. ???? czasami i mecz sie wygra ta zagrywka Kliknij aby rozwinąć... Ja jestem leworęczny i jak wieje to bardzo najs to wychodzi z całej epy w góre zakręca spoza boiska do linii ????
6,9K jakub007 Użytkownik Sierpień 6, 2016 #796 Over 0.5 HT w meczu FC Levadia Tallinn @ 2.10 Kliknij aby rozwinąć...
P 1,8K patced Użytkownik Sierpień 6, 2016 #797 Korea mecz po 2.2...przespaly 1set ale teraz jada juz. Japonki z ebata sama to nie nagrajs Kliknij aby rozwinąć... I dokladka koreanki 4set po 1.75
Korea mecz po 2.2...przespaly 1set ale teraz jada juz. Japonki z ebata sama to nie nagrajs Kliknij aby rozwinąć... I dokladka koreanki 4set po 1.75
23,4K bbadii Użytkownik Sierpień 6, 2016 #798 Ja jestem leworęczny i jak wieje to bardzo najs to wychodzi z całej epy w góre zakręca spoza boiska do linii ???? Kliknij aby rozwinąć... Dokladnie, smieje sie jak.krzycza aut a ta pila wraca na boisko i linia hahaha :d
Ja jestem leworęczny i jak wieje to bardzo najs to wychodzi z całej epy w góre zakręca spoza boiska do linii ???? Kliknij aby rozwinąć... Dokladnie, smieje sie jak.krzycza aut a ta pila wraca na boisko i linia hahaha :d
C 326 carambula88 Użytkownik Sierpień 6, 2016 #799 Dokladnie, smieje sie jak.krzycza aut a ta pila wraca na boisko i linia hahaha :d Kliknij aby rozwinąć... Kapitalna sprawa, dużo radości daje tylko niełatwo utrzymać w serii na pełnym ryzyku
Dokladnie, smieje sie jak.krzycza aut a ta pila wraca na boisko i linia hahaha :d Kliknij aby rozwinąć... Kapitalna sprawa, dużo radości daje tylko niełatwo utrzymać w serii na pełnym ryzyku