strzala
Użytkownik
Odpaliłem, po trzech minutach się stream wyłączył i jakiś komunikat, że upłynął czas :| ehhodpal se Carambule na sport.tvp.pl
Odpaliłem, po trzech minutach się stream wyłączył i jakiś komunikat, że upłynął czas :| ehhodpal se Carambule na sport.tvp.pl
hejjjj opaaaa 64 min 2-2 zamykam nie czekam i rozliczamBangkok United - Bangkok Glass 27min 1-0
przeważają goście a kursy strasznie wysokie, wiec czemu nie spróbować
Bangkok Glass lub remis @4,00 lekko
e; nie wpore, brama dla gospodarzy
Over 0.5 HT w meczu
B93 Kopenhaga @ 1.80
Sam sie ucze tej zagrywki tyle ze prawa reka, ciezko przyjac ta pile przy wietrze jak sie tak dlugo kreci. ???? czasami i mecz sie wygra ta zagrywkaCarambula serwuje sposobem dolnym? ????
E: A kilka lat temu gdy grał w Polsce to śmiałem się z tego. ????
Myślę że overowo się będzie w wodnej teraz
Ja jestem leworęczny i jak wieje to bardzo najs to wychodzi z całej epy w góre zakręca spoza boiska do linii ????Sam sie ucze tej zagrywki tyle ze prawa reka, ciezko przyjac ta pile przy wietrze jak sie tak dlugo kreci. ???? czasami i mecz sie wygra ta zagrywka
Over 0.5 HT w meczu
FC Levadia Tallinn @ 2.10
I dokladka koreanki 4set po 1.75Korea mecz po 2.2...przespaly 1set ale teraz jada juz. Japonki z ebata sama to nie nagrajs
Dokladnie, smieje sie jak.krzycza aut a ta pila wraca na boisko i linia hahaha :dJa jestem leworęczny i jak wieje to bardzo najs to wychodzi z całej epy w góre zakręca spoza boiska do linii ????
Kapitalna sprawa, dużo radości daje tylko niełatwo utrzymać w serii na pełnym ryzykuDokladnie, smieje sie jak.krzycza aut a ta pila wraca na boisko i linia hahaha :d