C
326
carambula88
Użytkownik
Babos 1 set -4,5 1.95
Francesca Schiavone v Risa Ozaki 2 win
2,40
robisz w stacjonarce ???? ? hehe może masz jakieś fixy do ogarnięcia ???? heheJuż mam dość siedzenia w tym Milenium ????
STS znowu dało dupy i pajace znowu problemy jakieś i zamknięte i nie dość, że obsługiwać moich Januszy to jeszcze Januszy z STS. 2 dzień z rzędu 10 godzin siedzę
Niezły dubelek. Ale o Verdasco bym się martwił bo to nie kwestia jak zagra hiszpan tylko jak Kyrgios ????Verdasco set + opelka 3.5g
Co sadzicie ?
W rzeczy samej ???? Opelka +3,5g jak się nie spali psychicznie powinno siedzieć lekko.Niezły dubelek. Ale o Verdasco bym się martwił bo to nie kwestia jak zagra hiszpan tylko jak Kyrgios ????
obyyPo raz pierwszy, po raz drugi, sprzedane pani Bayerlovej! ????
A może Kyrgios Verdasco over 20.5 po trochę niższym ?Niezły dubelek. Ale o Verdasco bym się martwił bo to nie kwestia jak zagra hiszpan tylko jak Kyrgios ????
Ta, właśnie siedzę na dupie i oglądam jak Janek tak się spieszył, aby skontrować kupony z rana, że oksów zapomniał i teraz nie widzi nic ????robisz w stacjonarce ???? ? hehe może masz jakieś fixy do ogarnięcia ???? hehe
Ja dałem singla Opelkę +3,5 gema bo nie miałem zupełnie pomysłu co dać do dubla, a na siłę nic dawać nie będę. Myślałem o Bagnisie i Babos ????W rzeczy samej ???? Opelka +3,5g jak się nie spali psychicznie powinno siedzieć lekko.
2-0 w 82'Dynamo - Dnipro U21
over 1,5 FT @ 2,00 Bet365
Oglądałem pierwszą połowę, boki Dynama robią co chcą. Kwestią jest spokojne wykończenie którego zabrakło do HT. 1-0 to powinien być najmniejszy wymiar kary po 45 minutach. Akcje fajnie chodzą, po 1-2 podaniach już są pod bramką Dnipra.
Teraz karnego właśnie zmarnowali.