>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Już mam dość siedzenia w tym Milenium ????
STS znowu dało dupy i pajace znowu problemy jakieś i zamknięte i nie dość, że obsługiwać moich Januszy to jeszcze Januszy z STS. 2 dzień z rzędu 10 godzin siedzę
robisz w stacjonarce ???? ? hehe może masz jakieś fixy do ogarnięcia ???? hehe

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
robisz w stacjonarce ???? ? hehe może masz jakieś fixy do ogarnięcia ???? hehe
Ta, właśnie siedzę na dupie i oglądam jak Janek tak się spieszył, aby skontrować kupony z rana, że oksów zapomniał i teraz nie widzi nic ????
Dużo osób się mnie o to pyta, ale powiem wam, że nie opłaca się grać tych badziewi co dają klienci. Oni grają byle co, nie ma tutaj dobrych graczy. Jest jedynie kilku niezłych, którzy w miesiącu potrafią wygrać kilka razy po kilka stówek, czasami zahaczając o tysiaki, ale to też raczej losówka to co dają

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
W rzeczy samej ???? Opelka +3,5g jak się nie spali psychicznie powinno siedzieć lekko.
Ja dałem singla Opelkę +3,5 gema bo nie miałem zupełnie pomysłu co dać do dubla, a na siłę nic dawać nie będę. Myślałem o Bagnisie i Babos ????

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Dynamo - Dnipro U21
over 1,5 FT @ 2,00 Bet365

Oglądałem pierwszą połowę, boki Dynama robią co chcą. Kwestią jest spokojne wykończenie którego zabrakło do HT. 1-0 to powinien być najmniejszy wymiar kary po 45 minutach. Akcje fajnie chodzą, po 1-2 podaniach już są pod bramką Dnipra.
Teraz karnego właśnie zmarnowali.
✅ 2-0 w 82&#39;

Otrzymane punkty reputacji: +9
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Delikatnie zagrane :
Tottenham - Inter Over 9,5 rożnego (azjan) @1,95 bet365
Mecz towarzyski, myślę, że powinien być dość otwarty, do tego oba zespoły posiadają dobrych skrzydłowych i te 10 rożnych powinno bez problemu wejść.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom