>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Koreance wcisna wiecej, widac, ze im zalezy bo o pilke po golu to gosciu z sedzia nawet walczyl ????
Fiji slabe, Koreanczycy tez slabi, ale mysle, ze w drugiej poprawia sie i z 2 badz 3 dorzuca.
Pewnie tak. Zagrałem over 1,5 w pierwszej połowie. Fajnie, że nie wykorzystali karnego ????
no i drugi karny powinien być podyktowany. Coś pecha mam kurcze.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Spróbuję tak :
Korea u23 Handicap Azjatycki -2 @2.0 bet365
Dwie przynajmniej powinni ogarnąć, w pierwszej połowie sporo sytuacji, zawodziła tylko skuteczność.
ueee, te fidżi w dziesiątke broni, może być ciężko. Ale nie będę sobie krakał :p

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Spróbuję tak :

Korea u23 Handicap Azjatycki -2 @2.0 bet365

Dwie przynajmniej powinni ogarnąć, w pierwszej połowie sporo sytuacji, zawodziła tylko skuteczność.

ueee, te fidżi w dziesiątke broni, może być ciężko. Ale nie będę sobie krakał :p
księguję ✅✅

3 gole w pięć minut. Beka.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Chyba warto grać coś w stronę Nigerii. U nich u23 to pojęcie bardzo względne. Póki co poblokowali kursy na bet365, ale jak wrócą jakieś w miare opłacalne to coś pójdzie na Nigeryjczyków.

Edit : w momencie pisania gol dla Nigerii. A kurs na nich był 4.0 , tylko nie zdążyłem. ???? (
1:1, super.
Lecimy : Nigeria DNB kurs 3. bet365
lol, 2:1 ????
edit2 : 2:2.
Już nic nie piszę o tym meczu, loteria. Gram over 8 gola i idę spać

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Chyba warto grać coś w stronę Nigerii. U nich u23 to pojęcie bardzo względne. Póki co poblokowali kursy na bet365, ale jak wrócą jakieś w miare opłacalne to coś pójdzie na Nigeryjczyków.

Edit : w momencie pisania gol dla Nigerii. A kurs na nich był 4.0 , tylko nie zdążyłem. ???? (

1:1, super.

Lecimy : Nigeria DNB kurs 3. bet365

lol, 2:1 ????

edit2 : 2:2.

Już nic nie piszę o tym meczu, loteria. Gram over 8 gola i idę spać

✅ nie zagrałem over 8 goli, napisałem to dla żartów, ale i tak by siadło, haha.

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom