a gdzie ja napisałem że Hull coś wyciągnie ? Taki sezon jak mieli rok temu to raz na "erę", ja im wróżę około 10 miejsca. Niby nie ma Kante tylko ale gość dawał niesamowitą jakość i przerywał 70% akcji przeciwników. W LM trzeba czekać na grupy, ale chciał bym aby wyszli i w 1/8 dostali Barcę, która pokazała by im gdzie ich miejsce w szeregu.Wiec prosze nie mow, ze wiedziales, ze Hull tutaj cos wyciagnie z tego meczu... ????
A tak BTW za drobne przed sezonem poszlo Leicester spadek ;P
ździwicie sie, bo w top5 wylądująJakie jaja? co wy myślicie że Lisy o majstra walczą ? Moim zdaniem to nie ma szans na TOP5
Jak się od razu szufladkuje to można wyjść na debilaJakie jaja? co wy myślicie że Lisy o majstra walczą ? Moim zdaniem to nie ma szans na TOP5
Cala PL, czyli najgorsi sedziowie swiata ???? ... zawsze beda mieli o czym gadac w Match of the Day ????przecież to nie jest karny haha
najgorsi są zdecydowanie w BBVA :]Cala PL, czyli najgorsi sedziowie swiata ???? ... zawsze beda mieli o czym gadac w Match of the Day ????
nie widziales faulu? stanął mu na achillesie, faul w stu procentach prawidłowo odgwizdany, problem w tym ze powinien byc rzut wolny z przed lini pola karnego ale widze ze masz pograne hull ????Oby Hull strzeliło bo nie lubię czegoś takiego, braka za darmo.