>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
mówie wam grajcie Leicester powyżej 5,5 rożnych, przy takim wyniku na luzie ogarną
mają 2 i 4 po przerwie zrobią
Leicester powyżej 6,5 kurs 2,95 też przesada

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Wiec prosze nie mow, ze wiedziales, ze Hull tutaj cos wyciagnie z tego meczu... ????
A tak BTW za drobne przed sezonem poszlo Leicester spadek ;P
a gdzie ja napisałem że Hull coś wyciągnie ? Taki sezon jak mieli rok temu to raz na &quot;erę&quot;, ja im wróżę około 10 miejsca. Niby nie ma Kante tylko ale gość dawał niesamowitą jakość i przerywał 70% akcji przeciwników. W LM trzeba czekać na grupy, ale chciał bym aby wyszli i w 1/8 dostali Barcę, która pokazała by im gdzie ich miejsce w szeregu.

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
bety na dzis : (podliczenie potem) kursy z b365, wiec nie pisze.
Sunderland +1.5 handi 4j
Roda +1.5 handi 3j
Zwolle - Sparta under 3.5 + Valencia - Fiore under 3.5 4j
Udinese under 2.5 3j
Martimo +1.5 handi 3j
Tondela +1.5 handi 3j

dzis niespodzianki ;)

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Jakie jaja? co wy myślicie że Lisy o majstra walczą ? Moim zdaniem to nie ma szans na TOP5
Jak się od razu szufladkuje to można wyjść na debila ;)
Dla mnie Leicester zajmie miejsce około dziesiątki, przedział 8-12. Postawiłem na nich nie ze względu, że oni są mega mega kozakami tylko dla tego, że Hull to miernoty. Oni z takim składem, takimi problemami wewnętrznymi nie dadzą rady się utrzymać.

1:1

raveman 736

raveman

Użytkownik
Oby Hull strzeliło bo nie lubię czegoś takiego, braka za darmo.
nie widziales faulu? stanął mu na achillesie, faul w stu procentach prawidłowo odgwizdany, problem w tym ze powinien byc rzut wolny z przed lini pola karnego :p ale widze ze masz pograne hull ????

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Pawełek - Dankowski Celeban Dvali Pawelec - Stjepanovic Goncalves - Madej Morioka Alvarinho - Mervo
Pogrubieni grali 120 minut w PP.
Morioka, Goncalves i Alvarinho po 60
Pawelec 30 minut.
Śląsk na Arkę.
Boczni obrońcy z całym szacunkiem do Pawelca, ale będą objeżdżane i to mocno.
Jeszcze tak patrzę na statystyki poprzednich spotkań, Śląsk nigdy nie wygrał w Gdyni, taka ciekawostka.
tutaj moja propozycja:
https://forum.bukmacherskie.com/f344/5-kolejka-lotto-ekstraklasy-12-08-15-08-2016-a-136573.html#post6080013

EDIT : ZMIANA W SKŁADZIE ZAMIAST MADEJA - KOKOSZKA, czyli Śląsk dzisiaj na 3 defensywnych pomocników.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom