>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Teraz Dasco! Powinien spokojnie go ogarnąć H2H również na jego korzyść.
czy tak spokojnie to nie był bym pewien, Francuz wraca po kontuzji, ale jak będzie miał dobry mecz i przede wszystkim jest bardzo głodny gry to może tutaj być na styku, w pierwszym meczu pokonał amatora, ale Verdasco miał Lajovica, którego można spokojnie zaliczyć do grona zawodników z niższej półki jeśli chodzi tą nawierzchnie. Nie można się sugerować H2H a szczególnie na cegle. Na hardzie grali ostatni raz ze sobą 10 lat temu.
e; zaraz zaczynają, coś na żywo może ciekawego złapie, napiszę tutaj jak ktoś by czegoś szukał

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Wiem, ze to glupie ale ja widze value na RPA @ 16 w meczu z Brazolami. Brazylijczycy nie maja totalnie pomyslu jak przebic sie przez mur 5 obroncow RPA a murzyny co jakis czas wychodza z dobrymi kontrami, a wiadomo jaki piach w obronie potrafia grac Brazylijczycy. Mala stawka ale zagralem.
Edit...no to kurde pogralem minute przed czerwona kartka ????

Otrzymane punkty reputacji: +7
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Wiem, ze to glupie ale ja widze value na RPA @ 16 w meczu z Brazolami. Brazylijczycy nie maja totalnie pomyslu jak przebic sie przez mur 5 obroncow RPA a murzyny co jakis czas wychodza z dobrymi kontrami, a wiadomo jaki piach w obronie potrafia grac Brazylijczycy. Mala stawka ale zagralem.
Edit...no to kurde pogralem minute przed czerwona kartka ????
jedno czerwo czy dwa? bo bet pokazuje 2
/e: a, okej, zedytowali na jedną

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Jaka ta Brazylia jest żałosna...
Żadnego rożnego w 15 minut. Teraz jeszcze grają w przewadze to jak nie zaczną strzelać, a nie podawać jak pajace na środku boiska to jak zwykle kompromitacja gwiazdeczek będzie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom