>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Alison/Bruno + Brouwer/Meeuwsen @1.75 bet365
Brazylijczycy powinni już na dobre zacząć się rozkręcać i inny wynik niż zwycięstwo to będzie spora niespodzianka.
Holendrzy od początku prezentują wysoki solidny poziom co powinno zapewnić im kolejne zwycięstwo. Do Kantora/Łosiaka mam jakieś mieszane uczucia nie ukrawam że spodziewałem się po nich czegoś więcej nie wiem na ile wpływ ma na to kciuk Łosiaka ale nie widzę ich w tym meczu.
Pierwszy mecz 20:30 drugi -+ 21:30

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Carrick Rangers FC - Crusaders Belfast (1:0) 2 @ 2,01

Carrick Rangers FC z nową murawą i nowym systemem odprowadzającym wodę więc o jedno kartoflisko w ogórkowej lidze mniej, plus raczej dla tych bardziej &quot;technicznych&quot; zespołów. Goście bez kapitana Colin Coates jest zawieszony, Matthew Snoddy i Andrew Mitchell są kontuzjowani. Gospodarze bez zawieszonego Marka Surgenora. Crusaders trochę większe straty bo Mitchell mimo młodego wieku już tam coś poważnej piłki polizał w Glasgow Rangers czy to w w młodzieżówce ManCity. Goście po przygodzie w kwalifikacjach Ligi Mistrzów wracają do ligowej miernoty. Choć z Kopenhagą mimo oklepu 0:9 potrafili sobie stworzyć kilka ciekawych sytuacji więc coś tam chłopaki pograć potrafią, wymienić parę podań i nawet celnie uderzyć. H2H zdecydowanie pod gości, ja tam widzę ciekawy kurs i spore szanse powodzenia.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Legia na pełnej wychodzi, chyba że dla kogoś brak Kucharczyka to osłabienie :grin: Brak Pijovicia również na plus
https://pbs.twimg.com/media/Cpg0cgMWcAAX3el.jpg:large
Z taką patologią co jest w Zabrzu powinno pójść gładko
Legia 1,75 @ Bet365
Wiem że było około @ 2 w ciągu dnia, ale jest jak jest
Langil + Odidja na pewno pójdą prędzej na + jak na zjebke = wypisz wymaluj Kucharczyk

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Legia na pełnej wychodzi, chyba że dla kogoś brak Kucharczyka to osłabienie :grin: Brak Pijovicia również na plus
https://pbs.twimg.com/media/Cpg0cgMWcAAX3el.jpg:large

Z taką patologią co jest w Zabrzu powinno pójść gładko

Legia 1,75 @ Bet365

Wiem że było około @ 2 w ciągu dnia, ale jest jak jest

Langil + Odidja na pewno pójdą prędzej na + jak na zjebke = wypisz wymaluj Kucharczyk
Będzie na Polsacie Sport? Chyba sobie obejrzę, żeby spojrzeć jak nowi z Legii zagrają.

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Jest, leci już nawet.
/Ktoś ogarniający Aston Villę powie mi, czy to mocny skład na COC: Bunn, Richards, Baker, Okore, Amavi, Tshibola, Gardner, Green, Grealish, Ayew, McCormack ? Paru kojarzę, ale not sure

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom