Drugi set pograny przy stanie 1-2 dla Hiszpanów. Obecnie 2-5.Amerykanie z 18-12, 18-15 na 19-21...
Ile jeszcze wam potrzeba dowodów na to, że plażówki po prostu nie ma sensu stawiać? To co się dzieje w tym sezonie to jakiś cyrk na kółkach, było tłumaczenie, że najlepsi szykują formę na Rio i stąd wiele niespodzianek. Przyszła olimpiada i dalej mamy cuda, seryjne wygrane dogów lub takie kwiatki jak teraz w przypadku Amerykanów. W poprzednich latach szło naprawde nieźle zarobić na tej dyscyplinie, teraz nawet Roger, który ma ogromną wiedzę w temacie ma problem żeby trafić AKO z 3-4 meczy na kursach poniżej 1.30 na najważniejszej imprezie 4 - lecia.gibb/paterson z 16:12 na 19:21 ;DD
to są jaja, koksy cholerne, precz ze sportu...
a tak płakał wczoraj za bratem.
reszty nie chcę mi się szukać kopiować, ale panowie ***** wiecie a skazujecie...Ludzie wystarczyło zobaczyć na twarze braci Zielińskich dorosłe chłopy a pryszczy i krostów na twarzy mieli ze hoho no to od czego to się wzięło?
Cracovia tez wczoraj grała prawie podstawowym przeciwko prawie rezerwowym Jagi i klapa Puchary zawsze sie rządzą swoimi prawami, nigdy nie wiesz kto je traktuje poważnie a kto nie, ale mimo wszystko też ich próbuje bo kurs za dużySkład: Pawełek - Zieliński, Dvali, Celeban, Augusto - Goncalves, Stjepanović - Madej, Morioka, Grajciar - Mervo.
Skład Ślaska - wychodzi podstawowy. 2.55 na wygraną w bet365, myślę, że warto.
mimo wszystko to bardziej przwidywalny (może nawet bardziej czysty) sport jak tenis :razz:Ile jeszcze wam potrzeba dowodów na to, że plażówki po prostu nie ma sensu stawiać? To co się dzieje w tym sezonie to jakiś cyrk na kółkach, było tłumaczenie, że najlepsi szykują formę na Rio i stąd wiele niespodzianek. Przyszła olimpiada i dalej mamy cuda, seryjne wygrane dogów lub takie kwiatki jak teraz w przypadku Amerykanów. W poprzednich latach szło naprawde nieźle zarobić na tej dyscyplinie, teraz nawet Roger, który ma ogromną wiedzę w temacie ma problem żeby trafić AKO z 3-4 meczy na kursach poniżej 1.30 na najważniejszej imprezie 4 - lecia.
A widziałeś jak padła bramka dla Jagi ? Kabaret pełną gębąCracovia tez wczoraj grała prawie podstawowym przeciwko prawie rezerwowym Jagi i klapa Puchary zawsze sie rządzą swoimi prawami, nigdy nie wiesz kto je traktuje poważnie a kto nie, ale mimo wszystko też ich próbuje bo kurs za duży
widzialem ???? ale patrzyłem na te getry i nie widzialem różnicy między getrami Karaczanakova a reszty wiec nie wiem o co chodziło, z swoją drogą to nie wiem czy sędzia powinien rozpocząć mecz gdy nie było jednego zawodnika na boiskuA widziałeś jak padła bramka dla Jagi ? Kabaret pełną gębą
Kłys - Bernabeu @2.00 STS
Polka pokazała w pierwszej walce ze fizycznie jest bardzo dobrze przygotowana
szczerze mówiąc co do zatrzymania meczu to nie wiem, ale no paranoja, żeby przez 15 minut nie mógł znaleźć skarpetek w danym kolorze zwłaszcza, że przed meczem sędziowie o tym zawsze przypominają kierownikowi drużyny.widzialem ???? ale patrzyłem na te getry i nie widzialem różnicy między getrami Karaczanakova a reszty wiec nie wiem o co chodziło, z swoją drogą to nie wiem czy sędzia powinien rozpocząć mecz gdy nie było jednego zawodnika na boisku
http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2016-08-09/cracovia-stracila-gola-gdy-jej-zawodnik-pobiegl-do-szatni-po-stroj-wideo/szczerze mówiąc co do zatrzymania meczu to nie wiem, ale no paranoja, żeby przez 15 minut nie mógł znaleźć skarpetek w danym kolorze zwłaszcza, że przed meczem sędziowie o tym zawsze przypominają kierownikowi drużyny.
Drugi set pograny przy stanie 1-2 dla Hiszpanów. Obecnie 2-5.
Szczerze to dla mnie są śmieszne szczegóły, ale widać, że nawet kierownik rozkłada ręce i ma do niego pretensje zatem coś było na rzeczy.http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2016-08-09/cracovia-stracila-gola-gdy-jej-zawodnik-pobiegl-do-szatni-po-stroj-wideo/
ale popatrz, widzisz różnice miedzy jego getrami a reszty?