>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Skład: Pawełek - Zieliński, Dvali, Celeban, Augusto - Goncalves, Stjepanović - Madej, Morioka, Grajciar - Mervo.
Skład Ślaska - wychodzi podstawowy. 2.55 na wygraną w bet365, myślę, że warto.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
gibb/paterson z 16:12 na 19:21 ;DD
Ile jeszcze wam potrzeba dowodów na to, że plażówki po prostu nie ma sensu stawiać? To co się dzieje w tym sezonie to jakiś cyrk na kółkach, było tłumaczenie, że najlepsi szykują formę na Rio i stąd wiele niespodzianek. Przyszła olimpiada i dalej mamy cuda, seryjne wygrane dogów lub takie kwiatki jak teraz w przypadku Amerykanów. W poprzednich latach szło naprawde nieźle zarobić na tej dyscyplinie, teraz nawet Roger, który ma ogromną wiedzę w temacie ma problem żeby trafić AKO z 3-4 meczy na kursach poniżej 1.30 na najważniejszej imprezie 4 - lecia.

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
jakaś ***** gazeta coś napisała by się wybić i znawcy rzucili ciężkie oskarżenia ???? :eek:
to są jaja, koksy cholerne, precz ze sportu...
a tak płakał wczoraj za bratem.
Ludzie wystarczyło zobaczyć na twarze braci Zielińskich dorosłe chłopy a pryszczy i krostów na twarzy mieli ze hoho no to od czego to się wzięło?
reszty nie chcę mi się szukać kopiować, ale panowie ***** wiecie a skazujecie...
Adrian Zieliński startuje tyle lat, osiąga sukcesy, jest ciągle badany, do IO przygotowywał się nie w klubie jak jego brat czy Szramiak a w kadrze pod bacznym okiem PZPC.
naprawdę takie słowa bez wyników żadnych próbek, przecież to skrajnie różna sytuacja od Tomasza Zielińskiego i Szramiaka.

raveman 736

raveman

Użytkownik
Skład: Pawełek - Zieliński, Dvali, Celeban, Augusto - Goncalves, Stjepanović - Madej, Morioka, Grajciar - Mervo.
Skład Ślaska - wychodzi podstawowy. 2.55 na wygraną w bet365, myślę, że warto.
Cracovia tez wczoraj grała prawie podstawowym przeciwko prawie rezerwowym Jagi i klapa :p Puchary zawsze sie rządzą swoimi prawami, nigdy nie wiesz kto je traktuje poważnie a kto nie, ale mimo wszystko też ich próbuje bo kurs za duży

raveman 736

raveman

Użytkownik
Ile jeszcze wam potrzeba dowodów na to, że plażówki po prostu nie ma sensu stawiać? To co się dzieje w tym sezonie to jakiś cyrk na kółkach, było tłumaczenie, że najlepsi szykują formę na Rio i stąd wiele niespodzianek. Przyszła olimpiada i dalej mamy cuda, seryjne wygrane dogów lub takie kwiatki jak teraz w przypadku Amerykanów. W poprzednich latach szło naprawde nieźle zarobić na tej dyscyplinie, teraz nawet Roger, który ma ogromną wiedzę w temacie ma problem żeby trafić AKO z 3-4 meczy na kursach poniżej 1.30 na najważniejszej imprezie 4 - lecia.
mimo wszystko to bardziej przwidywalny (może nawet bardziej czysty) sport jak tenis :razz:

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Cracovia tez wczoraj grała prawie podstawowym przeciwko prawie rezerwowym Jagi i klapa :p Puchary zawsze sie rządzą swoimi prawami, nigdy nie wiesz kto je traktuje poważnie a kto nie, ale mimo wszystko też ich próbuje bo kurs za duży
A widziałeś jak padła bramka dla Jagi ? Kabaret pełną gębą ;)

raveman 736

raveman

Użytkownik
A widziałeś jak padła bramka dla Jagi ? Kabaret pełną gębą ;)
widzialem ???? ale patrzyłem na te getry i nie widzialem różnicy między getrami Karaczanakova a reszty wiec nie wiem o co chodziło, z swoją drogą to nie wiem czy sędzia powinien rozpocząć mecz gdy nie było jednego zawodnika na boisku

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
widzialem ???? ale patrzyłem na te getry i nie widzialem różnicy między getrami Karaczanakova a reszty wiec nie wiem o co chodziło, z swoją drogą to nie wiem czy sędzia powinien rozpocząć mecz gdy nie było jednego zawodnika na boisku
szczerze mówiąc co do zatrzymania meczu to nie wiem, ale no paranoja, żeby przez 15 minut nie mógł znaleźć skarpetek w danym kolorze zwłaszcza, że przed meczem sędziowie o tym zawsze przypominają kierownikowi drużyny.

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Roger na później jeszcze cos przewidujesz z plażówki bo zaraz do pracy i nie wiem czy zdarze później zagrac ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom