>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Cytat:
&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;6&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;alt2&quot; style=&quot;border:1px inset&quot;&gt; Napisał rogerfede93 -&gt;

Siatkówka plażowa na wieczór/noc

https://forum.bukmacherskie.com/...ml#post6078326

Według mnie tych niespodzianek już wystarczy. Wczoraj sporo zwycięstw dogów. Tutaj widzę spokojne wygrane faworytów i polecam taki 4-pak do mocnej gry.

&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
Biorac pod uwage to co sie dzieje na tych igrzyskach mozna miec przeczucie , ze ktos tu zawiedzie...
też tak uważam ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Oglądam tą Muguruzę. W tak słabej formie jej jeszcze nie widziałem. O proszę, jakim pięknym smeczem kończymy gema. Przepraszam wszystkich, którzy zasugerowali się moją opinią, miałem kilka takich meczów do tej pory, że stawiał na Garbine po przegranym pierwszem secie i zawsze dawała radę, myślałem, że z Puig też jej się uda.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Cracovia @1,90 nadaje się do solidnej stawki przy tym składzie Jagi. Osobiście czekam na równo 2 i atakuje. Oprócz 2-3 zmian i braku Dąbrowskiego reszta sklad prosto z derbów

Granie na bramki gospodarzy może i nawet lepszy pomysł przy tych dwóch debiutantach

Cracovia i over 2,5 @ 3,10 w sam raz na zakład pre

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
jak Nadal klepie Seppiego, Kasatkina Erani tak Puig klepie Muguruza i tu żadnych powrotów raczej nie będzie ????

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Oglądam tą Muguruzę. W tak słabej formie jej jeszcze nie widziałem. O proszę, jakim pięknym smeczem kończymy gema. Przepraszam wszystkich, którzy zasugerowali się moją opinią, miałem kilka takich meczów do tej pory, że stawiał na Garbine po przegranym pierwszem secie i zawsze dawała radę, myślałem, że z Puig też jej się uda.
Podaj linka jak możesz. ;)

betinos 200

betinos

Użytkownik
Over 5.5 kartki @ 2.00 Real - Sevilla.Sedzia odpowiedni...Walki nie zabraknie...Real bez najwiekszych gwiazd...Powinno wejsc ;)

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Muguruza jak nie ma dnia to leci bez walki, pamiętam jak dałem na nią z Flipkens w Mallorce i grała totalne drewno, same auty i siatki po 2-3 uderzeniach, od tego czasu ją omijam.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Kto oglądał tę Muguruzę? Też mieliście wrażenie, jakby ona zachlała mocno poprzedniego dnia? Trochę podobnie się zachowywała jak Serena swego czasu. Nie, że przegrałem i szukam teorii spiskowych, po prostu Muguruza naprawdę nie była sobą i czegoś takiego dawno nie widziałem. Ciekaw jestem, czy ktoś też w podobny sposób to widział.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Kto oglądał tę Muguruzę? Też mieliście wrażenie, jakby ona zachlała mocno poprzedniego dnia? Trochę podobnie się zachowywała jak Serena swego czasu. Nie, że przegrałem i szukam teorii spiskowych, po prostu Muguruza naprawdę nie była sobą i czegoś takiego dawno nie widziałem. Ciekaw jestem, czy ktoś też w podobny sposób to widział.
Nie grala najlepiej , ale Puig tez fajnie grała. Mocno , duzo trafiała i chciała ciągle byc w ofensywie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom