>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Pedro/Evandro vs Saxton/Schalk
Saxton/Schalk @3.75 bet365
Ja tam lekko gram w stronę Kanadyjczyków. W ostatnim czasie w wysokiej formie co pokazali w Klagenfurcie i moim zdaniem nie stoją na straconej pozycji a kursy są nieadekwatne do obecnej formy obu par ;)

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
no nie mają, na poważnie 2 spary przed startem IO i dwa razy w pape nasi
Katar mimo wyniku wygląda dobrze w obronie atak też mocny a nasi w sumie nawet z łatwością strzelali bramki z Brazylia ale obrona to była porażka i to na całej lini jak Brazylijczyk ograł naszego to miał już 1 na 1 z Szmalem który też nie pomagał.

W zadnym wypadku.

X2 i under 2.5

Argentyna set ???? hehe za proste
rozumiem że tak stawiasz ponieważ Real nie będzie miał Cr7,Bale,Pepe.Kroosa i Navasa ? a najbardziej odczuwalny ma być brak Bale i Ronaldo ale badzmy szczerzy przecież atak realu : Benzema,James,Isco,Modric,Lucas/Asensio a granie na Seville którzy będą bez trenera który układał im gre, Ponadto Krychowiaka, Coke, Banegę i Gameiro, a Vitolo ma zacząć na ławie szczególnie Ci pogrubieni to byli konie napędowe Sevilli ale jeśli uważasz ze Real dzisiaj nie wygra to spoko mogę się założyć ????

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Katar mimo wyniku wygląda dobrze w obronie atak też mocny a nasi w sumie nawet z łatwością strzelali bramki z Brazylia ale obrona to była porażka i to na całej lini jak Brazylijczyk ograł naszego to miał już 1 na 1 z Szmalem który też nie pomagał.

rozumiem że tak stawiasz ponieważ Real nie będzie miał Cr7,Bale,Pepe.Kroosa i Navasa ? a najbardziej odczuwalny ma być brak Bale i Ronaldo ale badzmy szczerzy przecież atak realu : Benzema,James,Isco,Modric,Lucas/Asensio a granie na Seville którzy będą bez trenera który układał im gre, Ponadto Krychowiaka, Coke, Banegę i Gameiro, a Vitolo ma zacząć na ławie szczególnie Ci pogrubieni to byli konie napędowe Sevilli ale jeśli uważasz ze Real dzisiaj nie wygra to spoko mogę się założyć ????
O przekonanie? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom