anoseven
Użytkownik
Ja tu widzę 3:1, 3:0 dla Argentyny.Rosje po secie?
Ja tu widzę 3:1, 3:0 dla Argentyny.Rosje po secie?
ja bym tam ruskich nie ruszał, gram +2,5 seta na Argentynę ????
tutaj masz z zeszłego rokuPotrzebuje skrótu meczy Nadal - Delbonis? Wie ktoś gdzie taki można obejrzeć ? Za odpowiedź reputa.
hehe, no ja potrzebuje z IOtutaj masz z zeszłego roku
http://www.dailymotion.com/video/x2id8ha
Katar mimo wyniku wygląda dobrze w obronie atak też mocny a nasi w sumie nawet z łatwością strzelali bramki z Brazylia ale obrona to była porażka i to na całej lini jak Brazylijczyk ograł naszego to miał już 1 na 1 z Szmalem który też nie pomagał.no nie mają, na poważnie 2 spary przed startem IO i dwa razy w pape nasi
rozumiem że tak stawiasz ponieważ Real nie będzie miał Cr7,Bale,Pepe.Kroosa i Navasa ? a najbardziej odczuwalny ma być brak Bale i Ronaldo ale badzmy szczerzy przecież atak realu : Benzema,James,Isco,Modric,Lucas/Asensio a granie na Seville którzy będą bez trenera który układał im gre, Ponadto Krychowiaka, Coke, Banegę i Gameiro, a Vitolo ma zacząć na ławie szczególnie Ci pogrubieni to byli konie napędowe Sevilli ale jeśli uważasz ze Real dzisiaj nie wygra to spoko mogę się założyć ????
O przekonanie? ????Katar mimo wyniku wygląda dobrze w obronie atak też mocny a nasi w sumie nawet z łatwością strzelali bramki z Brazylia ale obrona to była porażka i to na całej lini jak Brazylijczyk ograł naszego to miał już 1 na 1 z Szmalem który też nie pomagał.
rozumiem że tak stawiasz ponieważ Real nie będzie miał Cr7,Bale,Pepe.Kroosa i Navasa ? a najbardziej odczuwalny ma być brak Bale i Ronaldo ale badzmy szczerzy przecież atak realu : Benzema,James,Isco,Modric,Lucas/Asensio a granie na Seville którzy będą bez trenera który układał im gre, Ponadto Krychowiaka, Coke, Banegę i Gameiro, a Vitolo ma zacząć na ławie szczególnie Ci pogrubieni to byli konie napędowe Sevilli ale jeśli uważasz ze Real dzisiaj nie wygra to spoko mogę się założyć ????
mogę nawet p $$$$ ale powiedzmy zakład o symboliczną reputacje ????O przekonanie? ????
O kasę zaloz sie z bukami a tak serio to glowny typ to under 2.5mogę nawet p $$$$ ale powiedzmy zakład o symboliczną reputacje ????