Kyrgios/Sock @1.66 bet365
Grecka piłka ma to do siebie, że jest nieprzewidywalnachyba ogladamy inny mecz, bramka ze spalonego (minimalny albo wogole nie bylo) zaraz poprzeczka, oprócz tego utrzymują sie przy piłce i coś tam klepiom prędzej jedynka albo jakis handi w strone byłego klubu Arka ????
e: w zlym momencie napisałem, bramkarz zajebbał strasznie, ale mozna zagrać teraz 1X, bedzie spoko kursik albo jaki wyścig rogów
i przeczuwam, że tak się skończyw Borysowie 60 minuta, bate ma 70% posiadania pilki i dalej wynik 0:0 ????
nie ma takiego betuBate race to 7rr @1.4 bet365
Po polsku pierwsi zdobeda 7 roznychnie ma takiego betu
Mam nadzieję, że tak jak ja złapaliście live +6 i nie mieliście emocji do ostatniego biegu.http://forum.bukmacherskie.com/f547/turnieje-indywidualne-druzynowe-i-towarzyskie-2016-a-129536-7.html#post6066294
Można łapać live, radzę poczekać na 1. bieg, bo w nim Hancock.
68 minutaBate race to 7rr @1.4 bet365
Oglądasz ? Bo po statystykach widze ze cisną mimo to, warto pierwsi 7 roznych ?Ajax to byl pewniak do NIE-winu
Pisałeś i co w związku z tym?A pisalem że Ludogorec to fiksiarze?
taa juz widze ze przy stanie 6:2 w roznych wystawili taki kurs na to zdarzenie...Bate race to 7rr @1.4 bet365
ale wiesz, że stan był 5:1 jak on to pisał?taa juz widze ze przy stanie 6:2 w roznych wystawili taki kurs na to zdarzenie...
Ostatnio bardzo modne jest wyszukiwanie ustawek i handlowania na forum. Wystarczy prześledzić ten temat, a połowa wpisów jest takich. Także jeśli chcesz być trendi i na topie, to musisz tak pisać. Vidal, staromodny jesteś ????Pisałeś i co w związku z tym?