Skąd wziąłeś tę kwotę? Żaden bank nie zgłosi swojego klienta do US.Należy się również liczyć z faktem, że banki mogą nabrać podejrzeń nawet przy kwotach mniejszych niż 15 tys. euro, na przykład przy przelewie na 10 tys. zł. Wszystko zależy od wewnętrznych regulacji bankowych. Oczywiście, nie każda tego typu transakcja może zostać uznana za wspieranie terroryzmu czy pranie brudnych pieniędzy. Jeżeli ktoś otrzymał przelew na tak wysoką kwotę, powinien mieć na to odpowiednie dokumenty, potwierdzające źródło przelewu. Jest to niezbędne w celu potwierdzenia, że pieniądze nie pochodzą z nielegalnego źródła.
Dokładnie chodzi o 9700 zł z groszami.
Dziękuje dobranoc.
wtf karny w 4834' Vertical1 - 1 Isloch Minsk | REMIS 1 POLOWA @ 1.67
taaa juz widze jak bank donosi na swojego klienta ze ten dostal 10 k na konto... daj spokoj i nie schizuj typaNależy się również liczyć z faktem, że banki mogą nabrać podejrzeń nawet przy kwotach mniejszych niż 15 tys. euro, na przykład przy przelewie na 10 tys. zł. Wszystko zależy od wewnętrznych regulacji bankowych. Oczywiście, nie każda tego typu transakcja może zostać uznana za wspieranie terroryzmu czy pranie brudnych pieniędzy. Jeżeli ktoś otrzymał przelew na tak wysoką kwotę, powinien mieć na to odpowiednie dokumenty, potwierdzające źródło przelewu. Jest to niezbędne w celu potwierdzenia, że pieniądze nie pochodzą z nielegalnego źródła.
Dokładnie chodzi o 9700 zł z groszami.
Dziękuje dobranoc.
Pograne. Nie jestem specem od Tenisa ale Paire to największy komediant tam. Wymienił rakietę i wygląda na to, że zachciało mu się grać.4.25 Unibet skromnie na Paire. Pierwszy set szopka, możemu się będzie chciało grać
BEPTIKA (taka ruska nazwa ???? ) - Isloch
Typ: Isloch do przerwy @ 1,50
w którym momencie wcofałeś z taką małą stratą? bramka na 2-1 padła w doliczonym czasie ????
Jednak nie ustawka. Typ trafny, ale mnie wystraszyłeś i ze stratą 10zł się wycofałem ????
sęk w słowach "pewnej kwoty"Akurat Domell ma rację - każdy podejrzany przepływ środków finansowy musi zostać zgłoszony przez bank, a powyżej pewnej kwoty każdy jeden.
Durasovic set @2,65