xyzz
Użytkownik
Płock AH +0,5 @1,4 caloroczny
wydaje mi sie na miekko
Legia - Plock ponizej 8 cornerow @2.75
ten sam mecz ponizej 5.5 goli @1.72
Płock AH +0,5 @1,4 caloroczny
wydaje mi sie na miekko
Legia - Plock ponizej 8 cornerow @2.75
ten sam mecz ponizej 5.5 goli @1.72
prawie mi się udało z tym łamakiem 1/2 @ 26.00 ???? Kuchy za szybko strzeliłLegia 3:2. Szacun ????
na legie przy 2:0 ile bylo z 15?prawie mi się udało z tym łamakiem 1/2 @ 26.00 ???? Kuchy za szybko strzelił
11 :razz:na legie przy 2:0 ile bylo z 15?
a nawet nie wiem, ja miałem pre HT/FT 1/2 pogranena legie przy 2:0 ile bylo z 15?
on już wiedział że przegrał po dwóch gemach drugiegoco Staszek zrobił teraz to chyba będzie hit 2016 roku
ZWROTRostov v Orenburg / over 1 gola (asian) @ 2,20 unibet
Rostov gra na serio fajna pilke, co prawda w tygodniu ma rewanz LM ale tutaj widac, ze zalezy im na wygranej. Bramka predzej czy pozniej powinna wpasc a to moze otworzyc spotkanie w ktorym i tak sie sporo dzieje. Kursy na overy w tym meczu sa dosyc tluste wiec mysle, ze warto sprobowac.
ale tą piłkę i tak ciężko usprawiedliwić pusty kort piłka przy siatce i bije 5m w auton już wiedział że przegrał po dwóch gemach drugiego
ciezko? tego sie nie da usprawiedlic, emeryt na wozko by to trafilale tą piłkę i tak ciężko usprawiedliwić pusty kort piłka przy siatce i bije 5m w aut
Śliska sprawaReal Chelsea powyżej 3,5 bramki
@1,56
Real Chelsea powyżej 3,5 bramki
@1,56
Gratsy.
W meczu Real - Chelsea można pograć over 3.5 po kursie 1.66 weszło kilku nowych zawodników Realu