pawel105
Użytkownik
Cervantes drugi set @1,75
Cervantes drugi set @1,75
Milik, Bazoer i Gudelj oni nie zagraja na 100% Cala reszta jest zdrowa ale maja zagrac tez mlodzi. Trener mowil ze nie boja sie przeciwnika itpAjax w sparingach jakoś do mnie nie przemawia, tutaj niby Liga Mistrzów więc mogą się spiąć,ale nie muszą. A co z Milikiem? będzie grał wiadomo coś?
No dobra ale to nie jego typy. Możesz sobie śledzić je dalej na blogabecieBeka beką, ale skuteczność typów miał bardzo wysoką. To co pisał to już inna sprawa.
Kapric set@2,14
ja tam bym z tym Ajaxem uważał. kto nie pamięta, niech przypomni sobie zeszłoroczne ich zmagania w kwalifikacjach LM. Druga sprawa to PAOK. Czyli drużyna grecka. PAOK to zawsze duża niewiadoma. Raz potrafią super zagrać, a raz kiche. Trzecia sprawa, to braki w Ajaxie. A czwarta to fakt, jak wyglądała końcówka ligi w wykonaniu Ajax i jak przegrali ligęAjax w sparingach jakoś do mnie nie przemawia, tutaj niby Liga Mistrzów więc mogą się spiąć,ale nie muszą. A co z Milikiem? będzie grał wiadomo coś?
no piknie 4:0 :razz:o 13.30 Albirex - Tampines
Albirex -1 Ah @ 2,0
Tampines bez 8miu podstawowych grajków ????
co ma piernik do wiatraka? To Ty też jak zaliczyłeś wtope to już do dzisiaj płaczesz z tego powodu? no proszę Cię ???? oni już dawno zapomnięli o zeszłym sezonie i nikt o tym nie myśli, że im nie wyszło... nowy sezon, nowe nadzieje...A czwarta to fakt, jak wyglądała końcówka ligi w wykonaniu Ajax i jak przegrali ligę
no może masz trochę racji. ale trzeba pamiętać, że gdyby wtedy wygrali to by dzisiaj nie musieli grać w kwalifikacjach ????co ma piernik do wiatraka? To Ty też jak zaliczyłeś wtope to już do dzisiaj płaczesz z tego powodu? no proszę Cię ???? oni już dawno zapomnięli o zeszłym sezonie i nikt o tym nie myśli, że im nie wyszło... nowy sezon, nowe nadzieje...
Kiedy takie kursy? Teraz na bet365 1.83
@1,72Kiedy takie kursy? Teraz na bet365 1.83
no to dla mnie z tego wniosek płynie tylko taki, że ambitnie podejdą do meczu i będą walczyć zacieklej... ????no może masz trochę racji. ale trzeba pamiętać, że gdyby wtedy wygrali to by dzisiaj nie musieli grać w kwalifikacjach ????
Jak w dwóch setach to około godziny z niewielkim nakłademile taki mecz plazowej moze mniej wiecej trwac?
eno co Ty, dużo krócej dwa sety to w pół godziny powinni sie zamknąćJak w dwóch setach to około godziny z niewielkim nakładem
25 - 40 minut.Jak w dwóch setach to około godziny z niewielkim nakładem