>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Lech v Jaga / Btts @ 3,75 unibet

Lech w drugiej sie rzuci, Jaga bedzie grac z kontry. Tyle co widzialem w pierwszej polowie, to goscie groznie wyprowadzaja szybkie kontry wiec w drugiej kilka okazji powinni sobie stworzyc. Lech slaby, dwa mecze ledwo jeden punkt wiec musi grac do przodu by ugrac 3 pkt, szczegolnie, ze gra na wlasnym terenie. Mysle, ze w drugiej polowie mecz sie otworzy i szanse beda po obu stronach.
⛔ hehe Lech ???? 3 mecze bez zdobytego gola...troche wstyd

strzala 377

strzala

Użytkownik
lech spadek pewne info
znowu? już rok temu przecież spadli po pierwszej rundzie. Tym razem po trzech meczach hehe

ps. oczywiście, byłoby ciekawie ???? Ale nie ma takiej opcji i niestety to jest pewne info... Baaa będzie jak rok temu (czyt. skończą w grupie mistrzowskiej)

Nie ma tenisów nic przed 00:30 buuu

ted 12,8K

ted

Forum VIP
szykuje sie przepotezny wałek, whittington z 1;4 na 75 *52 i zaraz krecz lub zjazd

Otrzymane punkty reputacji: +4
seba6 533

seba6

Użytkownik
Halep/Niculescu @1.66
Mladenovic/Garcia slabiutko , a z drugiej strony Halep ze swietnymi zagraniami praktycznie w pojedynke je ogrywa

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Marek, przez omyłkę to wiesz co... Nie rób tak, bo później ktoś Ci zarzuci, że najpierw coś polecasz, a później się wycofujesz.
Coś na jutro z Ekstraklasy polecacie? Myślałem o BTS-ie w Płocku i golu Furmana (w sumie ciekawa historia by powstała).

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Marek, przez omyłkę to wiesz co... Nie rób tak, bo później ktoś Ci zarzuci, że najpierw coś polecasz, a później się wycofujesz.

Coś na jutro z Ekstraklasy polecacie? Myślałem o BTS-ie w Płocku i golu Furmana (w sumie ciekawa historia by powstała).
Zależy jak Legia wyjdzie. Coś mi się 1:1 widzi, ale to takie wróżenie z fusów. Mam nadzieję, że za szybko nie wtopie siana za Zagłębie z zeszłego tygodnia.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Zależy jak Legia wyjdzie. Coś mi się 1:1 widzi, ale to takie wróżenie z fusów. Mam nadzieję, że za szybko nie wtopie siana za Zagłębie z zeszłego tygodnia.
ja chyba poszukam czegoś pod Wisłę Kraków

Lechia jest tak słaba, że szok... Odbije się to kiedyś czkawką.

Legia to wielka niewiadoma. Wyniki lepsze niż gra.

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
ja chyba poszukam czegoś pod Wisłę Kraków

Lechia jest tak słaba, że szok... Odbije się to kiedyś czkawką.

Legia to wielka niewiadoma. Wyniki lepsze niż gra.
3-5-2 Lechii bez typowego przecinaka, to Wisła może to wykorzystać. Brakuje tam Kovacevica, ale ze względu na limit nie może grać. Zresztą Janicki jak teraz pyknie za Gersona, to znów jakieś babole zrobi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom