>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Berdych - 4,5 gema mecz @1,90 bet365
@up - no ja teraz złapałem hc +8,5 na Australie. Zostałem zaślepiony przez dobry początek Australijczyków, myślałem, że duet Mills - Delavedova urządzi sobie dziś festiwal strzelecki.
Kurde drugi raz już dzisiaj tak zrobiłem, że zamiast edytuj wcisnąłem &quot;cytuj&quot; :|

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Drużyna gwiazd MLS jeszcze 5 lat temu to byłaby niezła paka.

up: Delly i festiwal strzelecki? coś tu nie gra
Według mnie Delly jest niedoceniany. Wiele razy dawał radę, kiedy Irving był kontuzjowany, ponadto jest dobrym shooterem. Myślę, że ten sezon w Milwaukee będzie dla niego przełomowym, stąd też wniosek, że w reprezentacji będzie pokazywał na co go stać. Takie bardziej jasnowidzenie, niż opieranie się na statystykach.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Według mnie Delly jest niedoceniany. Wiele razy dawał radę, kiedy Irving był kontuzjowany, ponadto jest dobrym shooterem. Myślę, że ten sezon w Milwaukee będzie dla niego przełomowym, stąd też wniosek, że w reprezentacji będzie pokazywał na co go stać. Takie bardziej jasnowidzenie, niż opieranie się na statystykach.
Ja go bardzo cenię, na pewno wnosił dużo do drużyny, zwłaszcza za te pieniądze które kasował, ale nie nazwałbym go strzelcem, statystyki tutaj ewidentnie nie stoją po jego stronie. Asysty, wjazdy pod kosz, agresywna obrona, ale na pewno nie dobry rzut.

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Atletico @2.0

Hiszpanie bez: Juanfrana, Nicolása Gaitána, Koke, Augusto Fernándeza, Yannicka Carrasco, iguela Ángela Moyi, José Giméneza, Griezmanna.

Totki bez: Hugo Lloris, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Danny Rose, Ben Davies, Kyle Walker, Eric Dier, Dele Alli, Mousa Dembélé i Harry Kane.

Czyli Totki praktycznie rezerwowym składem bo całej podstawowej 11 nie będzie na tym meczu dlatego większe szanse daje Atleti po pierwsze mają z tyłu Godina, Savica i Oblaka jest jeszcze Gabi, Saul, Torres, Filippe i nowy nabytek Diego Jota. Przy takich składach nie spodziewam się po Anglikach jakiegoś dobrego wyniku i Atleti powinno wziąć ten mecz.

Edycja i dopisek o braku Antka bo zauważyłem, że nie dopisałem go.

P 531

paolo_

Użytkownik
Zadnych wnioskow.

Szeroki sklad, bdb sparingi, dzisiaj over
Biorąc pod uwagę, że 4.08 grają rewanż LE a 07.08 rusza liga nie sądzę by dzisiaj grali zawodnicy kluczowi, over dobrze wygląda ale za drobne można spróbować coś w stronę Emmen ~5,5

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom