@up - no ja teraz złapałem hc +8,5 na Australie. Zostałem zaślepiony przez dobry początek Australijczyków, myślałem, że duet Mills - Delavedova urządzi sobie dziś festiwal strzelecki.Berdych - 4,5 gema mecz @1,90 bet365
Według mnie Delly jest niedoceniany. Wiele razy dawał radę, kiedy Irving był kontuzjowany, ponadto jest dobrym shooterem. Myślę, że ten sezon w Milwaukee będzie dla niego przełomowym, stąd też wniosek, że w reprezentacji będzie pokazywał na co go stać. Takie bardziej jasnowidzenie, niż opieranie się na statystykach.Drużyna gwiazd MLS jeszcze 5 lat temu to byłaby niezła paka.
up: Delly i festiwal strzelecki? coś tu nie gra
Ja go bardzo cenię, na pewno wnosił dużo do drużyny, zwłaszcza za te pieniądze które kasował, ale nie nazwałbym go strzelcem, statystyki tutaj ewidentnie nie stoją po jego stronie. Asysty, wjazdy pod kosz, agresywna obrona, ale na pewno nie dobry rzut.Według mnie Delly jest niedoceniany. Wiele razy dawał radę, kiedy Irving był kontuzjowany, ponadto jest dobrym shooterem. Myślę, że ten sezon w Milwaukee będzie dla niego przełomowym, stąd też wniosek, że w reprezentacji będzie pokazywał na co go stać. Takie bardziej jasnowidzenie, niż opieranie się na statystykach.
Jakieś handicapy w stronę reales de la vega?
Biorąc pod uwagę, że 4.08 grają rewanż LE a 07.08 rusza liga nie sądzę by dzisiaj grali zawodnicy kluczowi, over dobrze wygląda ale za drobne można spróbować coś w stronę Emmen ~5,5Zadnych wnioskow.
Szeroki sklad, bdb sparingi, dzisiaj over
Też ich zagrałem, ale dostają miazge ; /Plażówka
Kunert / Dressler @ 2.30