Tyle strzałów, okazji i przegrali 0:1 ????
po raz drugi forum lapie Cie na dziecinnym zachowaniuchociaż nerwówka była
Przeciez napisał " jak będzie się dało " może się nie dało zamknąć zakładu..po raz drugi forum lapie Cie na dziecinnym zachowaniu
wiem ze wakacje itp ale trzymaj poziom, zamknales zaklad to co rozliczasz?
Ale o co chodzi? Ja osobiście sobie zamknąłem, ale jeżeli ktoś to grał ze mną i trzymał do końca to typ wszedł i chciałem tylko to napisać. Nie bawię się tu w jakieś ligi, nie prowadzę tematu, mogę nie rozliczać jak to komuś przeszkadza. Myślałem, że rozliczenia to pukt odniesienia dla ludzi, którzy chcą grać Twoje typy i osobiście śledzę użytkowników piszących tutaj, dzięki temu wiem mniej więcej kto jak gra i na ile godzien jest zaufania. Nie rozumiem czepiania się o takie detale.
Beet365 pokazuje 6 roznych a wiesz ile jest, liczyles?Sevilla - Mainz - uni podaje, że jest ogólnie 7 rożnych, a proponują over 6,5 korków po @1,18, co to ma być. :-D
Nie, tak jak w edycji dodałem, wprowadzili w błąd, pewnie jest 6, a ciągle pokazują 7, gospodarze mają 5. Nigdy nie miałem takiej sytuacji, powinni zwrócić stawkę, jeśli pokażę screeny, prawda?Beet365 pokazuje 6 roznych a wiesz ile jest, liczyles?
To zależy od bukmachera, czasem beet365 też sie mylil z rogami i mozna bylo pograć na rogi po niższej linii, zazwyczaj wtedy po meczu rozliczają po niższym kursie.Nie, tak jak w edycji dodałem, wprowadzili w błąd, pewnie jest 6, a ciągle pokazują 7, gospodarze mają 5. Nigdy nie miałem takiej sytuacji, powinni zwrócić stawkę, jeśli pokażę screeny, prawda?
Nie wiem jak postąpią w przypadku tej sytuacji, ale ja miałem ostatnio taką sytuację :Nie, tak jak w edycji dodałem, wprowadzili w błąd, pewnie jest 6, a ciągle pokazują 7, gospodarze mają 5. Nigdy nie miałem takiej sytuacji, powinni zwrócić stawkę, jeśli pokażę screeny, prawda?