szpil
Użytkownik
Pójdę tropem Pyrus122, ale bezpieczniej
Bet365
Set 3 - Ermacora/Pristauz-Telsnigg +2.5 Plavins/Regza v Ermacora/Pristauz-Telsnigg
(Bieżący set - Handicap) 28/07/2016 Brak 1.90 Odbędzie się
Gratulacje i reputacja dla Pyrus122
Pójdę tropem Pyrus122, ale bezpieczniej
Bet365
Set 3 - Ermacora/Pristauz-Telsnigg +2.5 Plavins/Regza v Ermacora/Pristauz-Telsnigg
(Bieżący set - Handicap) 28/07/2016 Brak 1.90 Odbędzie się
Dąbrowski z Zagłębia przechodzi do Legii... ciekawe jak to wpłynie na drużyne, że przed takim ważnym meczem traci swój filarPAnowie na dziś myśle taki trójpak puścić Zagłebie strzeli gola + Goeteborg + Genk AKO małe 2.18 ale wydaje się być w miare do ogarnięcia za wieksza sumę.. Jak widzicie? warto ładować w to?
skąd info kolego?Dąbrowski z Zagłębia przechodzi do Legii... ciekawe jak to wpłynie na drużyne, że przed takim ważnym meczem traci swój filar
A pozostałe 2 typy jak widzisz? Goeteborg u siebie się z Piastem Gliwice chyba męczył trochę?Dąbrowski z Zagłębia przechodzi do Legii... ciekawe jak to wpłynie na drużyne, że przed takim ważnym meczem traci swój filar
Stanowski na twiterze podał, że Legia aktywowała klauzulę.skąd info kolego?
http://polskapilka24.net/dabrowski-dogadany-z-legia/skąd info kolego?
na Legijnych stronach poczytasz o tymskąd info kolego?
Goteborga bym nie grał po takim kursie.. a co najwyżej zakład bez remisu. HJK to dobra drużyna, może sprawić kłopot.skąd info kolego?
już 1 set w plecy ????Plażówka
Alvaro Filho / Felipe DW 2:0 @ 1.66
To jest plaża, mogą dobrze grać i "obsrać" się w końcówce. Grają przeciwko gospodarzom, pełne trybuny, chłopaki napędzeni. Pisałem o tym wczoraj.Alvaro Filho/Felipe mecz @1,90
dobrze graja powinni ogarnac ????
myślę, że w 3 ogarną ????Alvaro Filho/Felipe mecz @1,90
dobrze graja powinni ogarnac ????
obys sie mylił bo pograłem grubiej ????To jest plaża, mogą dobrze grać i "obsrać" się w końcówce. Grają przeciwko gospodarzom, pełne trybuny, chłopaki napędzeni. Pisałem o tym wczoraj.
Moim zdaniem nie warto.
dobrze zaczeli TB ????myślę, że w 3 ogarną ????
Ja lapalem @2 przy 1-1 w 2gim secie a i po @3 lataliobys sie mylił bo pograłem grubiej ????
dobrze zaczeli TB ????