wyluzuj, ja naprawde ci dziekuje, ale nie moge dac reputySiekiera512 najwięszy pop***ol na forum :] Wejdzie komuś 100 meczy żadnej reakcji, nie wejdzie 1 od razu się lansuje. Gnij chu*u w czeluściach, napinaczu :]
w takim typie nie ma za grosza value powiedzialbym ,ze nawet jest ujemne...Isner vs. Harrison, tb w 2. secie? NIE @1.6 /STS
nie ironizuj, jak trafi to gratulujesz czy siedzisz cicho? :razz:wyluzuj, ja naprawde ci dziekuje, ale nie moge dac reputy
+1,5 seta już siedzi, +3,5 gema też raczej nie utopi, jazda po więcej.Ram = value dnia, polecam w 3 różnych kombinacjach :
http://forum.bukmacherskie.com/f15/test-135984-2.html#post6066865
dokładnie taka sama sytuacja jest z innymi. Powiem otwarcie i nie powinno to zdziwić, że chodzi mi głównie o Gawronixa, który jak siedzi wszystko ładnie to się nie odzywa a jak coś zepsuje lub coś nie dopiszesz lub się pomylisz to od razu spam na PW i jest codzienna gadka, że nikt mu tutaj nie dorasta do pięt.Siekiera512 najwięszy pop***ol na forum :] Wejdzie komuś 100 meczy żadnej reakcji, nie wejdzie 1 od razu się lansuje. Gnij chu*u w czeluściach, napinaczu :]
rowniez daje repute, bo tyle co dzieki niemu zarobilem to sie w glowie nie miesci a wypadki przy pracy sie zdarzajanie ironizuj, jak trafi to gratulujesz czy siedzisz cicho? :razz:
Myślisz, że ogarną? Mam pograne pre po nieco niższym kursie, ale z tego co widzę po relacji na żywo, to tak średnio to wygląda, póki co :razz:
67min 2-0Ghana
Behem - Techiman 39min 0-0
o1,5 @2,37