>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Nie chcę byc nie miły, ale negowanie typu po fakcie jest dziecinne, więc wyjdź, przemyśl i wróć. Pozdro.
Wróć się do poprzedniej strony i sobie przeczytaj i porównaj z gemami w którym momencie napisałem swój post o tym, że dawanie na nią to strata kasy. Chyba, że czytać się nie potrafi i chce się zabłysnąć tylko

O 4,6K

oth

Użytkownik
Wróć się do poprzedniej strony i sobie przeczytaj i porównaj z gemami w którym momencie napisałem swój post o tym, że dawanie na nią to strata kasy. Chyba, że czytać się nie potrafi i chce się zabłysnąć tylko
3-6 1-2 z przełamaniem, śledzę na bieżąco

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
no patrząc na czas to napisałeś go po tym jak Kichenok przełamała na 2:1 ;)

Zresztą jakoś w połowie 1 seta nie wrzucałeś na nią typów. No ale po fakcie to każdy mądry.

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Marrianno ogarnął
Young 1,70 bet365
Young to jest.. 2 piłki setowe przy swoim serwisie pierwsz siatka pozniej aut, całkiem spoko ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
no patrząc na czas to napisałeś go po tym jak Kichenok przełamała na 2:1 ;)

Zresztą jakoś w połowie 1 seta nie wrzucałeś na nią typów. No ale po fakcie to każdy mądry.
Bo po pierwsze nie gram bab. Jak zagram to jakiś finał, ale już tego nie zrobię po tym co odwaliła wczoraj Keys.
Po drugie nigdy w życiu nie ośmieliłbym się dać jakiejś patologii ze 130 miejsca i jej przeciwniczki z 5 setki. A śmieszne dla mnie było te dokładanie jej. Jakby to miało w czymś pomóc

O 4,6K

oth

Użytkownik
Marrianno ogarnął

Young 1,70 bet365

Young to jest.. 2 piłki setowe przy swoim serwisie pierwsz siatka pozniej aut, całkiem spoko ????
Uff ogarnął seta, też dałem na niego po pierwszym secie, ale różnie moze byc jeszcze.

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Uff ogarnął seta, też dałem na niego po pierwszym secie, ale różnie moze byc jeszcze.
umiejętnościami go zjada, ale zależy dużo u niego od głowy, ale źle to nie wygląda ;)
Co by nie mówić może się odbić to zaraz, Young już miał 2 razy w 3 setcie 30-0 i oddawał gemy do 30..

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Krajicek+3.5
1.892
Pinnacle

Będzie wyrównany mecz

Może napisze dlaczego tak uważam.Krajicek to taka ciota która nic nie ugrywa ale wczoraj dał radę i sądzę że po takim czymś ludzie bardzo dzisiaj kochali Younga który każdy myśli wygra łatwo a który gra w kratkę.Taki Krajicek jak zagra jak wczoraj pokryje handicap dzisiaj.
Tak sobie w głowie to ubzdurałem zobaczymy jak to wyjdzie.
Łatwo ✅ ✅ ✅

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Young jednak klasa sama w sobie ????
Szkoda, że Krajicek jest tak bierny przy serwisach czarnego bo inaczej wygrałby ten mecz już dawno. Ale niewykluczone, że Young się spali

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Marrianno ogarnął
Young 1,70 bet365
dokładam Young 1,44 no nie ma szans..
ale to jest jednak głąb teraz podwójny przy rownowadze.. a teraz wyrzucił no on jest nie możliwy... 2x 30-0 nie wykorzystuje ... a sam łamie się przy pierwszym brejku...

Otrzymane punkty reputacji: +11
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Poczekajmy ;D, co nie zmienia faktu że jest to drugi Paire.. co nie wiadomo co mu siedzi w tej głowie bo móżg na pewno nie ...

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Krytykujcie mnie dalej, że gadam po fakcie, ale jednak miałem rację o dublowaniu zakładów. Chłopy nie robi się czegoś takiego. I tak każdy będzie miał to zdanie w dupie i będzie obstawiał jak chce, ale to taka mała rada
Zakład niby jeszcze przegrany nie jest bo Krajicek to też mentalny Djokovic nie jest...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom