Wróć się do poprzedniej strony i sobie przeczytaj i porównaj z gemami w którym momencie napisałem swój post o tym, że dawanie na nią to strata kasy. Chyba, że czytać się nie potrafi i chce się zabłysnąć tylkoNie chcę byc nie miły, ale negowanie typu po fakcie jest dziecinne, więc wyjdź, przemyśl i wróć. Pozdro.
3-6 1-2 z przełamaniem, śledzę na bieżącoWróć się do poprzedniej strony i sobie przeczytaj i porównaj z gemami w którym momencie napisałem swój post o tym, że dawanie na nią to strata kasy. Chyba, że czytać się nie potrafi i chce się zabłysnąć tylko
no patrząc na czas to napisałeś go po tym jak Kichenok przełamała na 2:1Wróć się do poprzedniej strony i sobie przeczytaj i porównaj z gemami w którym momencie napisałem swój post o tym, że dawanie na nią to strata kasy. Chyba, że czytać się nie potrafi i chce się zabłysnąć tylko
Carol Zhao 3.4!
Bo po pierwsze nie gram bab. Jak zagram to jakiś finał, ale już tego nie zrobię po tym co odwaliła wczoraj Keys.no patrząc na czas to napisałeś go po tym jak Kichenok przełamała na 2:1
Zresztą jakoś w połowie 1 seta nie wrzucałeś na nią typów. No ale po fakcie to każdy mądry.
Uff ogarnął seta, też dałem na niego po pierwszym secie, ale różnie moze byc jeszcze.Marrianno ogarnął
Young 1,70 bet365
Young to jest.. 2 piłki setowe przy swoim serwisie pierwsz siatka pozniej aut, całkiem spoko ????
umiejętnościami go zjada, ale zależy dużo u niego od głowy, ale źle to nie wyglądaUff ogarnął seta, też dałem na niego po pierwszym secie, ale różnie moze byc jeszcze.
ŁatwoKrajicek+3.5
1.892
Pinnacle
Będzie wyrównany mecz
Może napisze dlaczego tak uważam.Krajicek to taka ciota która nic nie ugrywa ale wczoraj dał radę i sądzę że po takim czymś ludzie bardzo dzisiaj kochali Younga który każdy myśli wygra łatwo a który gra w kratkę.Taki Krajicek jak zagra jak wczoraj pokryje handicap dzisiaj.
Tak sobie w głowie to ubzdurałem zobaczymy jak to wyjdzie.
dokładam Young 1,44 no nie ma szans..Marrianno ogarnął
Young 1,70 bet365
Young to jest.. 2 piłki setowe przy swoim serwisie pierwsz siatka pozniej aut, całkiem spoko ????
chytry dwa razy tracidokładam Young 1,44 no nie ma szans..
juz po ptokach ????dokładam Young 1,44 no nie ma szans..
ale to jest jednak głąb teraz podwójny przy rownowadze.. a teraz wyrzucił no on jest nie możliwy... 2x 30-0 nie wykorzystuje ... a sam łamie się przy pierwszym brejku...