w całorocznym zostałem kiedyś lekko opieprzony za to, że nie obróciłem, a już wypłacamzalezy gdzie, w becie nie trzeba obracac
w całorocznym zostałem kiedyś lekko opieprzony za to, że nie obróciłem, a już wypłacamzalezy gdzie, w becie nie trzeba obracac
Po prostu jak wchodzę na i chcę się zalogować to tak jakby nie przeskakiwało na moje konto. Jak chcę wejść w czat to nie ma przekierowania i tak jakbym nie miał internetu. I ogólnie nie widzę zakładów, kursów i tak dalej, tylko bet365, i te wszystkie zakładki na górze strony.to jak się zalogowałeś:grin:
to nie możesz sie zalogować ? jaka masz przegladarke?Po prostu jak wchodzę na i chcę się zalogować to tak jakby nie przeskakiwało na moje konto. Jak chcę wejść w czat to nie ma przekierowania i tak jakbym nie miał internetu. I ogólnie nie widzę zakładów, kursów i tak dalej, tylko bet365, i te wszystkie zakładki na górze strony.
Wyczyść flash cookies i po kłopocie =)Po prostu jak wchodzę na i chcę się zalogować to tak jakby nie przeskakiwało na moje konto. Jak chcę wejść w czat to nie ma przekierowania i tak jakbym nie miał internetu. I ogólnie nie widzę zakładów, kursów i tak dalej, tylko bet365, i te wszystkie zakładki na górze strony.
Już weszło ????
http://www.rojadirecta.me/lekki offtopic, znacie jakieś strony z jak największą ilością streamów do meczów nożnej?
przeczekałem troszke i pograłem -0,5FT w strone Espanyolu przy 0-1 @1,875Benfica - kobiety vs Espanyol - kobiety, buk365
przy 0:1, @2.15, 0.0,-0.5 Espanyol, handi azjatyckie na 1 połowę, Benfica w 10, Espanyol przeważa, można spróbować
0:1, pół zwrotBenfica - kobiety vs Espanyol - kobiety, buk365
przy 0:1, @2.15, 0.0,-0.5 Espanyol, handi azjatyckie na 1 połowę, Benfica w 10, Espanyol przeważa, można spróbować
ciężko było ale do przodu ????Savchuk 2 set @2,2