>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Czy wy naprawdę nie nauczyliście się, żeby nie grać na gości z TOP100 występujących w challengerach jeśli grają z ziomkiem z poza setki? Przecież to w 9/10 przypadków pewna sprzedaż. Albo się wtedy daje na underdoga, albo po prostu mecz odpuścić bo debile się wymieniają na brejki i sety

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Czy wy naprawdę nie nauczyliście się, żeby nie grać na gości z TOP100 występujących w challengerach jeśli grają z ziomkiem z poza setki? Przecież to w 9/10 przypadków pewna sprzedaż. Albo się wtedy daje na underdoga, albo po prostu mecz odpuścić bo debile się wymieniają na brejki i sety
haha pewna sprzedaż finale...zastanów się. Jak mają wyebane na Challen to puszczają 1-2 a jak są w finale to już na pełnej

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
haha pewna sprzedaż finale...zastanów się. Jak mają wyebane na Challen to puszczają 1-2 a jak są w finale to już na pełnej
Co im z kilkunastu tysięcy i 100 punktów rankingowych skoro mogą za sprzedanie dostać kilka razy tyle? No właśnie, Ty pomyśl. Co tydzień się dzieją takie rzeczy

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Co im z kilkunastu tysięcy i 100 punktów rankingowych skoro mogą za sprzedanie dostać kilka razy tyle? No właśnie, Ty pomyśl. Co tydzień się dzieją takie rzeczy
w takim razie trzeba było pograć &quot;dogów&quot; wszystkich skoro 9/10 sprzedaje to ładnie na tym zarabiasz

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
w takim razie trzeba było pograć &quot;dogów&quot; wszystkich skoro 9/10 sprzedaje to ładnie na tym zarabiasz
Napisałem, że albo gram na dogów albo wcale, najczęściej wybieram drugą opcję. Zwłaszcza opłaca się dawać na Napolitano. Ten to dopiero potrafi sobie wygrać mecz ????

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
A Bellucci niby nie oddał dziś finału ? miał szybkie 2:0 wykręcić. Ja tam zagram na Vanniego gość 3 razy mnie z kasy w tym turnieju okradł więc teraz może odda co zabrał Vanni 2,50 mecz pograne

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom