szymon1989
Użytkownik
Monfils od stanu 2:1 15:0 przestał grać. Do tego zaczął się wdawać w długie wymiany i po kilku miał już dość.
Trochę strach, Belluci tracił sety w 3 ostatnich meczach a nie grał z asami tenisa :;/:Giraldo + Marchenko + Bellucci @ 2,30
jeszcze tak,
https://forum.bukmacherskie.com/f154/tydzien-30-astana-biella-segovia-lexington-prague-scheveningen-136244-2.html#post6070435
Vanni trafił w końcu na gościa który go poskłada 2:0 a co do Albota to on sam się odprawiłMarchenko spoko choć zaskakuje ten Vanni non stop.
Ignatik odprawił Role i Albota także może namieszać.
T
W snookerze tak jak w tenisie...Jak ktos zagra genialny mecz i zmiecie faworyta z kortu czy stołu to następnego dnia gra jak amator i sam zostaje zmieciony ????Snooker
Joe Perry 1,80 bet365
Carter chyba jest bardzo zestresowany i popełnia dużo błędów. Jeżeli Joe zachowa zimną głowę to wygraną ma w kieszeni
Dobry to skład ? X2 na dzis,dobry kurs. Pytam bo nie znam sie na polskiej lidze. Ciekawe w jakim skladzie Zagłębie ?Termalica w takim dziś składzie :
Pilarz Fryc Osyra Putivtsev Pleva Jovanovic Kupczak Guba Misak Juhar Gutkovskis
info od zawodnika. Osobiście znam Patryka Fryca, mieszkałem kilka kilometrów od niego i graliśmy nie raz na orliku. Nie raz nawet na treningu byliśmy, ale to jak grał w Partyzancie ????
chodzi mi bardziej o grę dla oka i oczywiście umiejętnościsyf ale z reguły overy wchodza !
ale co nasze to nasze .chodzi mi bardziej o grę dla oka i oczywiście umiejętności
Kapustki juz nie ma w skladzie?polecam dzisiaj Cracovie po fajnym kursie @2,50 i za drobniaczki Cracovia i over2,5 @4,00
po @2.50 przed TB wziąłemGaio 1 set @1.90
Bellucci wcale nie pokazuje ze jest duzo lepszym zawodnikiem. Nawet przeciwnie , pokazuje swoje pusiactwo lamiac sie z 30:0 do 30 albo przegrywajac gema z 30:0 i pilka na skonczenie tez do 30.
---
haha
Bellucci nie zawiodl ????