>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Termalica w takim dziś składzie :
Pilarz Fryc Osyra Putivtsev Pleva Jovanovic Kupczak Guba Misak Juhar Gutkovskis
info od zawodnika. Osobiście znam Patryka Fryca, mieszkałem kilka kilometrów od niego i graliśmy nie raz na orliku. Nie raz nawet na treningu byliśmy, ale to jak grał w Partyzancie ????

D 0

dutra

Gość
D 0

dutra

Gość
Mam wrażenie że ciągle jakimś cudem Vanni się wykaraskać potrafi i brakuje regularności żeby mu wpierdol spuścić. Tu może się wreszcie uda ale kto wie, znowu może coś pograć i seta urwie :cool:

drexler 570

drexler

Użytkownik
Snooker
Joe Perry 1,80 bet365
Carter chyba jest bardzo zestresowany i popełnia dużo błędów. Jeżeli Joe zachowa zimną głowę to wygraną ma w kieszeni
W snookerze tak jak w tenisie...Jak ktos zagra genialny mecz i zmiecie faworyta z kortu czy stołu to następnego dnia gra jak amator i sam zostaje zmieciony ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Termalica w takim dziś składzie :
Pilarz Fryc Osyra Putivtsev Pleva Jovanovic Kupczak Guba Misak Juhar Gutkovskis

info od zawodnika. Osobiście znam Patryka Fryca, mieszkałem kilka kilometrów od niego i graliśmy nie raz na orliku. Nie raz nawet na treningu byliśmy, ale to jak grał w Partyzancie ????
Dobry to skład ? X2 na dzis,dobry kurs. Pytam bo nie znam sie na polskiej lidze. Ciekawe w jakim skladzie Zagłębie ?

seba6 533

seba6

Użytkownik
Gaio 1 set @1.90
Bellucci wcale nie pokazuje ze jest duzo lepszym zawodnikiem. Nawet przeciwnie , pokazuje swoje pusiactwo lamiac sie z 30:0 do 30 albo przegrywajac gema z 30:0 i pilka na skonczenie tez do 30.
---
✅
haha
Bellucci nie zawiodl ????

Otrzymane punkty reputacji: +11
D 0

dutra

Gość
Gaio 1 set @1.90
Bellucci wcale nie pokazuje ze jest duzo lepszym zawodnikiem. Nawet przeciwnie , pokazuje swoje pusiactwo lamiac sie z 30:0 do 30 albo przegrywajac gema z 30:0 i pilka na skonczenie tez do 30.
---
✅
haha
Bellucci nie zawiodl ????
po @2.50 przed TB wziąłem :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom