perek99
Użytkownik
Nie jestem specem od tenisa, ale zauważyłem, że w turniejach warto grać wysokie kursy na gospodarzy i lepiej się na tym wyjdzie niż walić faworytów po kursie 1,2 czy 1,3
Masz tkzw czuja ! A chociaż jeden konkret ?Dziś Woźniak pokona Errani u siebie. Wiadomo, że Woźniak nic wielkiego, ale coś czuje, że włoszka puści mecz gospodyni
wczoraj u Panów puszczali 2 mecze gospodarzom to i kobiecie coś trzeba puścić a włoszka jak to włoszka, na mączce mocna a reszta nawierzchni bez szałuMasz tkzw czuja ? A chociaż jeden konkret ?
wczoraj u Panów puszczali 2 mecze gospodarzom to i kobiecie coś trzeba puścić a włoszka jak to włoszka, na mączce mocna a reszta nawierzchni bez szału
Podobno drop shot miód malina, a serwisem trafia w puszki na treningu za każdym razem ...Mój Boże, Jerzyk dziś wraca ????
będzie wesoło ????
Nie zastanawiałem się nad tym ale rozpatrzenia ta gierkę. Jakby co będzie w dziale. Która godzina startują ?beka beką, ale kurs 1,8 ja Jerzego i on to weźmie dziś
wiadomo, dawno nie grał, ale twarda nawierzchnia to serwem weźmie a rywal to dno
10:30tóra godzina startują ?
ale w pełne czy puste? :grin:Podobno drop shot miód malina, a serwisem trafia w puszki na treningu za każdym razem ...
myślę, że dziś jeszcze wygra by pokazać, że tak źle z nim nie jest. Sam pewnie założył 2-3 mecze na tym turnieju i potem IOA może i najmniej !
To są specjalne treningowe pojemniczkiale w pełne czy puste? :grin:
Vani to może wygrać po czystej walce. A planować to można wyjazd do Ciechocinkamyślę, że dziś jeszcze wygra by pokazać, że tak źle z nim nie jest. Sam pewnie założył 2-3 mecze na tym turnieju i potem IO