>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
w wakacje to pionki ustawiaja najwiekszamafia to w sezonie dziala

Wdowdczyk to taki kieszonkowy przekretas choc pewnie niektorzy z was sie wkurw...co odstawil

Kto w zeszlym sezonie ustawial najwiecej?

Napewno Partizan ale to tez podworko choc tam tez patologia byla

Z Anglii Sunderland na koncu kupuje jak leci mecze potem ludzie sie dziwia ze puka pod rzad Arsenal United i Chelsea itp co roku tak jest

Duzo pomagali sedziowie LEicesterowi zmienili styl gry z zaskakujacego na zachowawczy a punktowali jeszcze lepiej mocno sedziowie pomagali przestudiujcie sobie jak karne byly gwizdane

Swansea tez mocno kupowala zeby utrzymanie sobie zapewnic kilka wygranych dziwnych i przy stoliku, zeby nie bylo nerwow na koniec bo szykowal sie gruby klient i ubili interes. Tam przyszedl trener - mafiozo - po dwoch - przegranych meczach odnotowal zawal serca i zaczeli wygrywanie. Napewno mecze z Evertonem czy Arsenalem to klasyka gatunku

cały czas się zastanawiam czy Ty to serio napisałeś czy sobie jaja robisz... nie mogę rozszyfrować...

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Cibulkowa wczoraj brała medicala, może dzisiaj Doi +4,5 @1,74 2j
Johnson wreszcie poskładał Isnera w tb 17:15 też jakiś rekord pobili ;)

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Skarpeta ty drewnie zdrewnowałeś z największym drewnem w tourze (grota nie licze bo to mega drewno drewien drewienek)
Isner mega drewno w sumie zdrewnował dziś na full mecz z Johnsonem który sie troche wyrobił ale przez pół kariery też był mega drewnem...
Jedynie Donald Young nie jest drewnem z tych Amerykanów ale ma psychike dziecka...
Amerykanie same drewna z serwisami...

JESZCZE JEST DREWNIANY SAM O KTÓRYM ZAPOMNIAŁEM DRODZY PARAFIANIE

V 1,1K

viren

Użytkownik
cały czas się zastanawiam czy Ty to serio napisałeś czy sobie jaja robisz... nie mogę rozszyfrować...
od razu widac ze nie siedzisz w pilce

i ogolnie malo wiesz o sporcie.

Aha i byl taki mecz Everton - Sunderland zagralem na gosci i sie skonczylo 6-2

A pozniej im tak Allardyce nakopal dodupy ze 3 albo 4 mecze z rzedu nie strzacili gola

nie wiem co z ym Allardyce nie powiedzialbym ze taki geniusz Sunderland kupuje utrzymania, moze byl dobry ale w Boltonie 10 lat temu, teraz to dziadzio na bypasach nie zrobi rewolucji w kadrze, miejscowi wiesniacy sie uspokoja dziadki w federacji tez odetchna z ulga beda mogli podziubac sekretarki te dwa lata dluzej o ile wiek pozwoli

ale jak anglia byla denna tak bedzie

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Ramanathan -2,5 gema 2,37 Bet365
Ten Klein ma jakieś problemy z nogą, grymas na twarzy i kuleje, bo się wypierdzielił na początku seta.

matiee 407

matiee

Użytkownik
moim zdaniem trochę przesadzony kurs, trzeba korzystać...

Isner - Johnson
2 set dla Johnsona @2.40 unibet
✅

typ ok. ale bez bicia przyznaje się, że zamknąłem przy 6:5 w gemach dla Johnsona. Myślałem, że jednak Isner w taju wygra a tu patola podwójny błąd zabił ten set można tak powiedzieć ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Jutro VanGerwen gra z Lewisem
na Lewisa jest @5,5 (teoretycznie powinien być on słabszy) ale z handi +5,5 mamy @2

matiee 407

matiee

Użytkownik
od razu widac ze nie siedzisz w pilce

i ogolnie malo wiesz o sporcie.

Aha i byl taki mecz Everton - Sunderland zagralem na gosci i sie skonczylo 6-2

A pozniej im tak Allardyce nakopal dodupy ze 3 albo 4 mecze z rzedu nie strzacili gola

nie wiem co z ym Allardyce nie powiedzialbym ze taki geniusz Sunderland kupuje utrzymania, moze byl dobry ale w Boltonie 10 lat temu, teraz to dziadzio na bypasach nie zrobi rewolucji w kadrze, miejscowi wiesniacy sie uspokoja dziadki w federacji tez odetchna z ulga beda mogli podziubac sekretarki te dwa lata dluzej o ile wiek pozwoli

ale jak anglia byla denna tak bedzie
ok. skoro tak sądzisz to pewnie masz rację.

D 570

duff999

Użytkownik
w wakacje to pionki ustawiaja najwiekszamafia to w sezonie dziala

Wdowdczyk to taki kieszonkowy przekretas choc pewnie niektorzy z was sie wkurw...co odstawil

Kto w zeszlym sezonie ustawial najwiecej?

Napewno Partizan ale to tez podworko choc tam tez patologia byla

Z Anglii Sunderland na koncu kupuje jak leci mecze potem ludzie sie dziwia ze puka pod rzad Arsenal United i Chelsea itp co roku tak jest

Duzo pomagali sedziowie LEicesterowi zmienili styl gry z zaskakujacego na zachowawczy a punktowali jeszcze lepiej mocno sedziowie pomagali przestudiujcie sobie jak karne byly gwizdane

Swansea tez mocno kupowala zeby utrzymanie sobie zapewnic kilka wygranych dziwnych i przy stoliku, zeby nie bylo nerwow na koniec bo szykowal sie gruby klient i ubili interes. Tam przyszedl trener - mafiozo - po dwoch - przegranych meczach odnotowal zawal serca i zaczeli wygrywanie. Napewno mecze z Evertonem czy Arsenalem to klasyka gatunku. Sciagneli speca z samego serca mafii wloskiej pamietacie te artykuly jak zawodnicy pisali ze nie kojarza kto to ten nowy trener? To tak jak Flota Swinoujscie

http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne,premier-league-pilkarze-swansea-nie-widzieli-kim-jest-nowy-trener,artykul,638788,1,423.html

Wazne ze umie dzwonic i organizowac, niewazne ze nikt o nim nie slyszal poza mafijnym kurwidolkiem
Mordunio do lekarza musisz iść ????

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
A ja myślę że user Viren ma pojęcie na temat wielu sportów, i fajnie to wszystko rozumuje i i myślę że jest niezłym obserwatorem... Bez żadnej szydery podobają mi się jego posty i będę częściej je czytał i brał pod uwagę jego spostrzeżenia i wnioski ????
Oby więcej takich ludzi na forum !!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom