>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Rosenborg sobie zaszkodził golem na 2:0, rozluźnili się, gospodarze strzelili kontaktowego i dostali niezłego kopa

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Takie pytanie do typerów piłki nożnej ekspertów, jak widzicie szanse Legii w starciu z tym Słowackim zespołem? Jestem ciekaw waszych opinii bo na piłce się słabo znam ale to co widziałem podczas meczu z tymi Bośniakami nie napawało optymizmem...
Z góry dziękuje za odpowiedzi.

M 176

michal93

Użytkownik
odpuścili po 2 bramce ,tylko ja myślałem ,że z takim podejściem na wyjebce od początku zagrają ,zresztą mogli strzelić na 3-0 a nawet na 4 ale brakło paru cm

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Tak tylko, że nikt poważny na betano już grać nie może. Jutro to samo zrobi Slavia Praga z Levadią w rożnych.

Otrzymane punkty reputacji: +4
efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Ja próbuję na Szwedów. Nie są jeszcze na kompletnie straconej pozycji, bramka na wyjeździe, atut własnego boiska, no i patrząc przez pryzmat lig krajowych, to Szwecka wydaje się mocniejsza.
Norrkoping @ 3,00 b365
lekko
łatwo nie było, ważny ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Tak tylko, że nikt poważny na Betano już grać nie może. Jutro to samo zrobi Slavia Praga z Levadią w rożnych.
no niestety, betano za poważny nie jest, oferta fajna, ale w ciągu maks kilku tygodni masz limit

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom